Digidexo.com

Neem Lice Treatment

Neem Lice Treatment


Urfolk til India, er neem-treet kjent for sine omfattende medisinske egenskaper. Økende i popularitet som en kur-all urt, er neem rapportert å være et effektivt middel mot hodelus.

Historie

Neem har vært brukt i tusenvis av år i India for å kurere hud og hodebunn infeksjoner, inkludert hodet lus. Det er en populær ingrediens i mange ayurvediske (tradisjonell indisk medisin) rettsmidler for hudsykdommer.

Betydning

Beryktet for å påvirke barn i skolealder, hodelus er små insekter som infiserer den menneskelige hodebunnen. Konvensjonelle lice behandlinger inneholder kjemikalier som kan ikke bare føre til bivirkninger, men kan også være ineffektive som lus bestander blir motstandsdyktige mot dem. Med en profil høy sikkerhet og effekt, er neem økende popularitet som et naturlig alternativ til disse behandlinger.

Potensial

En januar 2007 egyptiske studie publisert i tidsskriftet "parasittologi Forskning" rapporterte at en sjampo som inneholder neem frø ekstrakt var effektiv mot alle stadier av hodelus da den kom i kontakt med hodebunnen i minimum 10 minutter.

Expert Insight

Ifølge DiscoverNeem.com, en autoritativ blogg på gras, må sjampo inneholder høye konsentrasjoner av neem å gjøre dem effektivt mot lus.

Sikkerhet

The Environmental Working Groupà € ™ s Skin Deep database gir neem trekke en lav fare poengsum fra 0, noe som gjør det til en trygg ingrediens når den brukes eksternt.