Digidexo.com

Hvordan får Nikotin Patch fungerer?

Hvordan får Nikotin Patch fungerer?

Hvordan får Nikotin Patch fungerer?

Praktisk talt alle er klar over risikoen forbundet med røyking. I et forsøk på å unnslippe disse truslene, millioner av mennesker prøver å slutte å røyke hvert år. En av dem mest vanlige metodene som brukes for å hjelpe sparke en vane er nikotinplaster. Når den påføres på huden, leverer lappen nikotin inn i brukerens kropp. Generelt er det tre typer av plaster som kan brukes, hver som gir en forskjellig dosering av nikotin (21 mg, 14 mg og 7 mg). Fordi lappen er laget for å sakte dempe en persons craving for nikotin, starter brukeren med en patch som inneholder mer nikotin og deretter gradvis flytter til en mindre dose.

Hvordan Patch Hjelper deg å slutte

For å velge riktig patch type, er det viktig å først vurdere hvor mye sigaretter røyker du hver dag. Én sigarett leverer omtrent ett milligram av nikotin, slik at noen som røyker 30 sigaretter om dagen vil kreve mindre nikotin enn noen som bare røyker fem, for eksempel. Når riktig styrke er valgt, vil du ha lappen i ca seks uker (trinn 1) før han flyttet til lavere styrke patch, som vanligvis bæres i ca to uker (trinn 2). Avhengig av din tidligere røykevaner, kan en tredje og siste trinnet også være nødvendig. For eksempel, hvis Joe røyker 20 sigaretter per dag, så han bør begynne med 21 mg patch. Etter iført denne oppdateringen i seks uker, kan han flytte ned til 14 mg patch. Den 14 mg patch vil bli slitt i ca to uker, samtidig som han, kan endelig flytte til 7 mg patch. Og etter ytterligere to uker, kan han fjerne det helt, da kroppen hans ikke lenger begjærer nikotin nå og han bør ikke ønsker å røyke en sigarett.

Advarsler og forsiktighetsregler

Of course, for at nikotinplaster til å fungere, må du virkelig ønsker å slutte å røyke. Selv patcher kan hjelpe deg å slutte, de er ikke magi - du fortsatt trenger motivasjon og viljestyrke. Det er også viktig å nøye følge instruksjonene som følger med oppdateringen. For eksempel bør du ikke røyke mens du bruker plasteret - dette er ikke bare tap hensikten med å bruke den, men det kan også føre til nikotin overdose. I tillegg bør du bruke en fersk lapp hver dag - aldri gjenbruke den samme. Fordi nikotin er stadig levert til kroppen din i løpet av dagen, vil du også ønsker å beholde lappen på i hele dag (16 til 24 timer). Selv om du kan sove med plasteret på, en av de potensielle bivirkninger av nikotinplaster er mareritt, så det kan være lurt å fjerne den før sengetid. Andre bivirkninger er hodepine, urolig mage, kløe og svie på lappen nettstedet, oppkast og diaré. Selv om disse bivirkningene kan være ubehagelig, bør de ikke være alvorlige og skal avta i løpet av noen få dager på seg lappen.