Digidexo.com

Rotator Cuff hjem rettsmidler

Når du lider en skade til rotator cuff, en eller flere av muskler eller sener i løpet av denne felles av skulderen har pådratt noen grad av skade. Overforbruk av Rotator cuff er en viktigste årsaken til denne type skader, men skadene også kan være forårsaket av aldring, konsekvenser, holdning eller løfte noe for tung for de felles. Uavhengig av årsak, er det en rekke måter å behandle denne tilstanden, hvorav mange er hjemme rettsmidler.

Hvile og terapi

Hvis du skader en rotator cuff, start ved å hvile på at skulderen i flere dager. Unngå bevegelser som ytterligere kan irritere skade, for eksempel heve armen over hodet eller bærer noen vekt på skulderen. De fleste rotatorcuff skader involverer en stamme av en eller flere muskler, forårsaker området til å bli opphisset. Flytte skulderen kan ytterligere irritere betennelsen og forårsake mer hevelse.

Som du hvile skulderen din, periodevis kjøle det berørte området. Plassere poser med frosne erter eller andre grønnsaker på det berørte området fungerer godt, men du kan også bruke en plastpose med isbiter eller en kald pakke. Målet ditt er kjøle ned området for ca 15 til 20 minutter om gangen for å redusere betennelse og smerte. Merk: Unngå å bruke isen til større lengder av gangen, som det kan ytterligere skade rotator cuff.

Etter at du har brukt kaldt terapi for de første dagene, innlemme noen varme terapi mellom hver påføring av is. Varmebehandling følger de samme tidslinjer som kulde terapi: 15 til 20 minutter av gangen. Varmebehandling lette smerter og slappe av musklene knyttet til rotator cuff skade.

Sammen med varme terapi, arbeid i noen øvelser for skadde skulder. Disse bør omfatte enkle strekninger å oppmuntre et komplett utvalg av bevegelse, for eksempel en overhead strekk, cross-body rekkevidde og skulder rotasjoner, samt lett vektet styrke øvelser, for eksempel skulder shrugs, biceps curls og triceps curls. Før du gjør noen av disse skulderøvelser, bør du oppsøke lege for å sikre at dette er den riktige tilnærmingen til behandling for akkurat din skade.

Medisiner

Hvis smertene ikke minske etter hvile og ising, bør du vurdere å ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen eller naproxen, for å redusere betennelsen som forårsaker smerte. Følg anvisningen på pakken for riktig dosering.

For å sikre korrekt behandling av tilstanden, gjøre en avtale med familien din lege. Smerter og hevelse i skulderen kan være et tegn på en alvorlig rift til rotator cuff.