Digidexo.com

Hvordan overleve den første trimester av svangerskapet

Graviditet er en ekstremt spennende tid i en kvinnes liv. Men det er også full av ubehagelig ganger. Den første trimester er de første 12 til 13 uker av svangerskapet, begynner det ved befruktning, eller unnfangelsen. Minimere ubehag av svangerskapet kan hjelpe en mor å være nyte spenningen i svangerskapet, i stedet for å fokusere på de negative sidene.

Bruksanvisning

•  Spis små mengder. Dette er spesielt viktig hvis morgenkvalme (når som helst på dagen) er et problem for deg i løpet av første trimester.

Planlegge en avtale med en fødselslege. Finne en god lege som forstår dine ønsker og birthing planer er svært viktig. Vær ute hvis du er misfornøyd til du finner en fødselslege som dekker dine behov.

Ta naps. Fatigue er svært vanlig i første trimester av svangerskapet, og gir tid for naps er svært nyttig for trivsel for både kropp og sinn.

Exercise. Få klaring fra lege først, men de fleste kvinner kan begynne en walking program i løpet av første trimester av svangerskapet. Dette vil faktisk øke energinivået og humøret, og bidra til å kontrollere vektøkning.

Slapp så mye som mulig. Det er vanskelig ikke å bli stressa under graviditeten, siden det er et så stort ansvar. Men, understreker ut vil ikke oppnå noe. Denne gangen bør nytes så mye som mulig.

Velg sunn mat. Sult er mer utbredt i svangerskapet. Det er veldig viktig å velge matvarer som er bra for mor og baby, ikke bare junk mat som ikke har noen næringsverdi.