Digidexo.com

Tegn og symptomer på Hypotyreose hos postmenopausale kvinner

Tegn og symptomer på Hypotyreose hos postmenopausale kvinner


Hypotyreose, en tilstand som påvirker det meste postmenopausale kvinner, betyr at skjoldbruskkjertelen, en kjertel i halsen, ikke produserer nok av de hormonene som holder stoffskiftet i balanse. Det er det motsatte av hypertyroidisme, når produserer thyroid for mange hormoner. The Mayo Clinic sier, med syntetiske hormoner, kan de fleste postmenopausale kvinner med hypotyreose forvente å ha et normalt liv.

Fatigue

Kanskje den mest vanlige symptom på hypotyreose er en følelse av konstant trøtthet. Denne ekstrem trøtthet kan føre til følelser av treghet, forvirring og depresjon. Med denne generelle nedgangen av alle kroppens prosesser, folk ofte blir forstoppet.

Vektøkning

Folk som metabolisms ha bremset på grunn av hypotyreose ofte opp i vekt uten noen åpenbar grunn, uten overspising eller endre sine dietter. På samme tid, kolesterolnivået bli høyere. Folk i fremskredne stadier kan se litt hoven rundt halsen eller i ansiktet, der skjoldbruskkjertelen har forstørret.

Muskel og leddsymptomer

Generalisert smerter er symptomer på hypotyreose. Folk noen ganger oppleve en samlet sår følelse, eller føler ømhet i visse muskler. De kan finne at noen av leddene vises hovne. Muskler kan bli særlig stiv, slik at det er vanskelig å bevege seg, spesielt etter søvn. Noen ganger, musklene og leddene virker svakt, snarere enn smertefull.

Skin Signs

Skin slutt reflekterer mangelen på hormoner som produseres av skjoldbruskkjertelen. I noen mennesker, huden blir blek og tørr. Andre finner forstørrede porer hvor denne forutsetningen ikke var til stede før. I mer avanserte tilfeller, tykner huden.