Digidexo.com

Best Hair Growth Treatment

Hårtap er en pinlig bivirkning av sykdom eller aldring. Mange tror det er ingenting som kan gjøres for å reversere effekten av hårtap uten å tømme sin økonomi eller poserer risiko for deres helse. Hårvekst kan sikkert og effektivt oppnås ved hjelp av kosttilskudd som arbeider med kroppens kjemi for å fremme hårvekst og helse.

Biotin

Bruk biotin i form av kosttilskudd for å fremme hårvekst, hår styrke og hårfarge. Biotin er et B-kompleks vitamin, som fremmer sunt hår, sunn hud og sunne negler. Mens mange matvarer som ølgjær, valnøtter, solsikkefrø og grønne erter er rike kosten kilder til biotin, kan mange mennesker som lider hårtap trenger en ekstra supplement for å sikre kroppen absorberer riktig mengde biotin nødvendig for sunt hår vekst.

MSM

MSM, eller metylsulfonylmetan, er en naturlig forekommende svovel som fungerer til å vokse på håret ved å forlenge lengden av vekstsyklusen. Mens MSM utvider vekst syklus av hår, det hjelper også håret til å utvikle ekstra tekstur, ekstra glans, og enklere administrasjon.

Aktuelle behandlinger

Å ha intoleranse eller overfølsomhet for oral kosttilskudd trenger ikke stoppe deg fra å høste fordelene. Biotin og MSM er begge allment tilgjengelige ingredienser som finnes i mange hairstyling hjelpemidler og hårpleieprodukter, og kan lett bli absorbert i hodebunnen gjennom normal bruk av slike produkter.