Digidexo.com

Menn Hair Replacement

Menn Hair Replacement


Mann mønster baldness er ansvarlig for over 95 prosent av hårtap hos menn, ifølge American Håravfall Association. Omtrent 25 prosent av menn begynner å merke hårtap før fylte 21, og over 60 prosent av menn merke til noen hårtap etter alder 35. Håravfall påvirker selvfølelse, karriere og personlige relasjoner, spørre flere og flere menn for å undersøke de tilgjengelige alternativene for Etterveksten, restaurering eller utskifting.

Håravfall årsaker

Hårtap kan oppstå på grunn av medisinske forhold eller som en bivirkning av medisiner, men oppstår som oftest på grunn av androgen alopeci, eller mannlig mønster skallethet (MPB.) MBP er en arvelig tilstand som fører til hårsekkene til å utvikle følsomhet for dihydrotestosteron (DHT) . Når denne følsomheten utvikler, hårsekkene begynner å miniatyrisere, noe som forkorter levetiden på berørte follikler. Follikler berørt av DHT til slutt slutter å produsere hår, noe som resulterer i skallethet. Heldigvis har flere medikamenter blitt utviklet som kan bremse eller stoppe denne prosessen hvis behandlingen er påbegynt i de tidlige stadier av hårtap.

Finasteride

Finasteride, solgt som Propecia og Proscar, var et medikament opprinnelig utviklet for å behandle prostata utvidelse, men forskerne oppdaget at stoffet også forårsaket hårvekst. Finasteride virker ved å hemme 5-alfa-reductace, et enzym som omdanner testosteron til DHT. Finasteride er tatt muntlig og virker ved å redusere DHT nivåer, noe som ofte resulterer i å stoppe ytterligere hårtap. Den amerikanske Håravfall Association anbefaler dette stoffet til alle berørte om hårtap menn på grunn av mannlig mønster skallethet.

Minoxidil

Minoxidil, solgt som Rogaine, var den første FDA-godkjente hår-tap stoffet. Minoxidil ble opprinnelig godkjent som et high-blodtrykk medisiner, men det forårsaket også håret til å vokse. Aktuelt monoxidil ble utviklet for å dra nytte av denne bivirkningen. Minoxidil kan bremse utviklingen av håravfall og føre til at noen gjenvekst, men forskerne fant at resultatene kan være midlertidig fordi stoffet ikke påvirker DHT og den underliggende hormonelle problem. Minoxidil er anbefalt for menn som ikke har hatt suksess med Finasteride, eller som ønsker å prøve mer enn én behandlingsmetode.

Hårtransplantasjon

Hair transplantasjon kirurgi bruker din egen sunne follicles og transplantasjoner dem til områder der follikler har dødd. En del av huden som inneholder hårsekker er hentet fra sidene eller baksiden av hodet der håret vokser fortsatt. Tiny spaltene er laget i hodebunnen og giver grafts er implantert i balding områdene. Det antall timer som trengs for å dekke en skallet flekk vil variere avhengig av størrelsen av området. Håret vil vanligvis bli transplantert til toppen og foran hodet først, fordi disse områdene er mer merkbar. Transplantasjoner kan ikke være hensiktsmessig for menn med svært store hårløse flekker.

Erstatning

Pieces, også kalt parykker eller Tupeer, gir en enkel, midlertidig måte å erstatte hår. Pieces med mesh baser er laget ved hjelp av nylon eller polyester og er veldig naturlig i utseende, men kanskje ikke så holdbare som hairpieces laget med en polymer base. Polymer hårdeler er laget med polyuretan eller silikon baser, og er mer holdbare og mindre kostbart. Polymer pieces kan være varm og ikke ser ganske så naturlig som mesh pieces. Pieces er konstruert ved hjelp dyr, mennesker eller kunstig hår. De dyrere hairpieces bruk av den Europeiske hår som er farget for å matche din hårfarge. Billigere pieces er vanligvis laget ved hjelp av hår fra Asia som har blitt bleket eller farget for å ligne din gjenværende hår. Farve prosesser som brukes på asiatisk hår kan gjøre det tørt eller sprøtt, forårsaker ødelagt eller uklar-hår.