Digidexo.com

Piller for raskere hårvekst

Årsakene til håravfall og langsom hårvekst er mange. Kosthold og ernæring problemer, medisiner, hudsykdommer, hormonelle svingninger, skjoldbrusk sykdom, eksponering for stråling, kjemikalier, kjemoterapi og stress kan endre hårvekst. Er det en magisk pille for å gjøre håret vokse raskere? Finn ut hva som fungerer og hvordan du kan ta raskere hårvekst skje.

Må Piller gjør håret vokser?

Det er en naturlig syklus til hårvekst som kan få hjelp, men ikke overstyres. Hver follikkel (den base hver streng vokser) følger denne tre-delt syklus - vekst (2-8 år), nedbrytning (2 til 4 uker), og hvile (2 til 4 måneder). Håret faller naturlig ut når ny vekst i hårsekken begynner. Hår vokser med en hastighet på ca 6 inches et år eller omtrent en halv tomme hver måned. Genetikk og helse av kroppen diktere den faktiske hastigheten for hver person. Det viktigste den huske er at hårvekst er en prosess og krever tid. Piller vil ikke fremskynde prosessen, men de kan forbedre prosessen.

Hår Næringsstoffer

Piller for raskere hårvekst er markedsført for å gjøre publikum tror det er en rask svar på deres ønske. Sannheten er, som gir håret den beste miljø og næringsstoffer for å vokse er svaret på fôring hårvekst. Dette betyr riktig ernæring --- mat, vitaminer og mineraler --- å holde håret vokser på sitt personlige rate. Helsen til håret avslører helsen til kroppen.

Vitamin Pill Hair Repair

B-vitaminer hjelper hår vekst og bidra til å holde håret skinnende og sunt. Biotin og pantotensyre er B-vitaminer som er markedsført for bruk i sjampo og balsam. Tar en god B-kompleks vitamin supplement som gir kroppen din alle B-vitaminer vil ikke bare hjelpe hår reparere seg selv og holde hårsekken glade, de også bidra til å motvirke påvirker av stress (en annen faktor i demping av hårvekst). Holde kroppen fylt med gode nivåer av beta karoten, magnesium og sink bidrar ikke bare hårveksten, men hjelper også negler og hud også.

Hår Næringsstoffer

Urte kombinasjoner tett med silika arbeid for hårvekst. Follikler må fortsatt være i live og har hår for at dette skal være til noen nytte. Dette fungerer ikke med døde follikler. Gingko arbeider for å hjelpe blodsirkulasjonen i kroppen. Folliklene blir stimulert når sirkulasjonen er styrket. Brennesle er en annen urt som kan arbeide til beste for håret og tas i pilleform eller som te. Urter og vitaminer kan ha andre bivirkninger, så forskning grundig før du tar dem.

Truth About Hair Repair piller

Noen vitamin selskaper gjør proprietære blandinger av vitaminer, mineraler og urter som stimulerer hårsekken. Sjekk etiketten. Ingredienslisten vil trolig avsløre bruk av biotin, silika og kjerringrokk i disse pillene. Sannheten er at disse produktene kan bare fremme muligheten for raskere hårvekst, men de kan ikke love det vil skje.

Hjem Løsning for hårvekst

Et balansert kosthold er den beste hjem middel tilgjengelig for hår reparasjon og raskere vekst. Hvis du har mistanke om ernæringsmessige mangler eller hormon ubalanser er problemet, får testet og vite sikkert før selv-medisinering. Legge til et bredt utvalg av grønnsaker og frukt i kostholdet og få rikelig med frisk luft og mosjon hjelper. Tilstrekkelig inntak av protein er svært viktig. Før du tar hårvekst piller fra selskaper som gjør ville påstander, spør produsenten for testing resultater og sørge for at testene kommer gjennom en hederlig laboratorium og testmetoder.