Digidexo.com

Hva B Vitamin Hjelper Pain of Diabetes forårsaket nevropati?

Hva B Vitamin Hjelper Pain of Diabetes forårsaket nevropati?


En lovende studie gjort på rotter og publisert i 2009 i European Journal of Pharmacology tyder på at vitamin B12 kan være effektive i behandling av smerter forbundet med diabetisk nevropati.

Hva er vitamin B12?

Vitamin B12 er den eneste vannløselig vitamin som er i stand til å bli lagret i kroppen. Det er i første rekke lagret i leveren.

Funksjon

Vitamin B12 er nødvendig for friske nerver, vev og blodceller. Vitamin B12-mangel kan føre til prikking og nummen følelse i ekstremiteter, som kanskje ikke er reversible.

Mat som inneholder vitamin B12

Vitamin B12 finnes naturlig i kjøtt og meieriprodukter. Vegetarianere bør supplere kostholdet med syntetisk vitamin B12, som ofte finnes i befestet soya melk og korn.

Daglige behov

Voksne trenger 2,4 mikrogram vitamin B12 daglig; Amerikanerne trekke typisk 4 mikrogram.

Advarsel

Den kroppens evne til å absorbere naturlig forekommende vitamin B12 fra matvarer avtar hos personer over 50 år, på grunn av en reduksjon i deres magesyre evne til å bryte ned naturlig vitamin B12. Heldigvis gjør den syntetiske formen trenger ikke å bli brutt ned av magesyre, så de over 50 år bør ta kosttilskudd som inneholder vitamin B12 for å møte deres behov.