Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Protein Whey

Myseprotein er et ekstremt høyt protein stoff som finnes i melk. Som melk curdles til ost, et fast stoff skilles fra væsken. Denne faste del består av fett, laktose og protein. Proteinene kan deles inn i to forskjellige preparater, kasein og myseprotein. Myse er en ekstremt potent protein som gir flere helsefordeler.

Hvorfor Whey?

Myse er høyverdige proteiner avledet fra melk. Dette proteinet er gunstig for vekttap, muskelvekst og sportsernæring. Det hjelper hjelpe immunforsvaret og bygge en sunn kropp. Myse gir energi og støtter viktige kroppsfunksjoner, slik som metabolisme og kroppens evne til å reparere celler.

Body Building

Whey har blitt utnyttet av kroppsbyggere i flere år, bidrar til å gi aminosyrer som er nødvendige for vev bygningen. Kroppsbyggere er avhengige av denne ekstra økning av aminosyrer, siden de ikke kan finnes i kjøtt eller proteinrike melkeprodukter alene, spesielt i en så høy konsentrasjon.

Vektreduksjon

Whey protein er ikke lagret som fett nesten like lett som karbohydrater er. I stedet, det reduserer appetitten og bistår i å bygge muskler, noe som fører til at kroppen til å brenne flere kalorier.

Whey Protein Isolate

Whey protein isolat er den reneste formen for whey tilgjengelig. Den inneholder meget lite fett eller laktose, og består av 90 til 95 prosent protein.

Whey Protein Concentrate

Whey konsentrat er den rimeligste og mest tilgjengelige myse på markedet. Selv om det ikke er så rent som myse isolat, er det fortsatt 70 til 85 prosent protein. Mange konsentrerte blandinger av myseproteinet ikke inneholder en viss mengde av det isolerte versjonen.