Digidexo.com

Hvordan å stoppe håravfall nå

Hårtap er en bekymring for millioner av mennesker både unge og gamle. Det kan være forårsaket av en usunn diett, en sykdom eller medikamentell behandling som kjemoterapi. Hårtap kan også være forårsaket av frisyrer som trekker på håret i lange perioder av gangen, for eksempel fletter eller cornrows. Å miste håret kan være stressende, spesielt hvis du er bekymret for utseendet ditt. Heldigvis er det en re flere løsninger du kan benytte for å effektivt benytte for å stoppe håravfall.

Hvordan å stoppe håravfall nå

Legg til mer protein i kosten din for å stoppe håravfall. Hårsekkene på hodebunnen er i hovedsak består av protein som kalles keratin. Når du er mangelfull i at protein, kan håravfall oppstå raskt. Konsumere mat med høyt protein, inkludert soyaprodukter (tofu, soyamelk), brokkoli og bønner.

Drikk minst to liter vann hver dag for å bidra til å minske håravfall. Økende vanninntaket kan bidra til å eliminere skadelige giftstoffer og sykdomsfremkallende bakterier via urinen. Når du bruker mer vann, bruker kroppen mindre energi til å eliminere giftstoffer og mer energi kan være fokusert på hodebunnen for å hindre hårtap.

Ta vitamin B6 kosttilskudd for å stoppe håravfall. Vitamin B6 kan bidra til å opprettholde hud, negler og hår. Det er også viktig for røde blodceller (RBC) og protein metabolismen. Ta en 100mg tablett en gang om dagen, helst med mat.

Oppretthold jern nivåer for å stoppe håret fra å falle ut. Ta reseptfrie jerntilskudd fra din lokale stoffet butikken eller helsekost butikk. Blodceller trenger og bruke jern til å transportere oksygen til hodebunnen din, hjelper det å re-vokse hår. I tillegg spiser mat rik på jern, sammen med jerntilskudd, inkludert cashew nøtter, hvetekim, linser, kli flak og soyabønner.

konsultere en hudlege med ekspertise innen hårtap. En hudlege kan bidra til å diagnostisere årsaken til hårtap og bestemme hva slags behandling er egnet for din tilstand.

Hint

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på noen form for selv-behandling for hårtap.