Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom adipex & Adipex P?

Hva er forskjellen mellom adipex & Adipex P?


Adipex eller Adipex-P, også kjent under det generiske navnet Phentermine, er den mest foreskrevne og mest ofte spurte slankepille på markedet i dag, ifølge US Drug Enforcement Administration. Denne medisinen er en appetitt suppressant for kortsiktig bruk på overvektige pasienter. Adipex og Adipex-P er den samme medisinen.

Bruksområder

Adipex og Adipex-P er både vanlig foreskrevet av leger som en appetitt suppressant. Men noen leger bruker det offisielle navnet på Adipex-P, mens andre slippe P og bare skrive det som Adipex.

Produsenter

Adipex-P eller Adipex er produsert av Gate Pharmaceuticals. Det kan fylles på lokale apotek over hele landet, og er også tilgjengelig på nettet og på postordre.

Funksjoner

Adipex-P eller Adipex er foreskrevet i en avlang 37,5 mg tablett som er hvit og blå, eller en kapsel som er blå på den ene enden og hvit med to mørke blå striper på den motsatte enden. Denne merkevaren vil alltid ha navnet "Adipex-P" preget på pillen.

Forholdsregler

Adipex-P eller Adipex er tilgjengelig kun i én styrke, noe som er 37,5 mg. Adipex-P er ikke egnet til å ta hvis du er gravid eller ammende, og det er ikke anbefalt for spedbarn og barn under en alder av seksten, som adekvate studier er ikke tilgjengelige.

Advarsel

Bivirkninger av Adipex-P eller Adipex kan variere fra følelsen nervøs eller engstelig for å raske hjerteslag og søvnløshet. Det anbefales at denne medisinen bare brukes i en kort periode på ikke lenger enn tre måneder, så det kan være svært vanedannende.