Digidexo.com

Viktigheten av sunn mat og mosjon

Viktigheten av sunn mat og mosjon


Innlemme sunn mat og mosjon i din livsstil har mange fordeler. Sunn mat som er lav i fett og kalorier bidra til å holde vår vekt innenfor normale grenser og regelmessig mosjon gir fordeler for våre kardiovaskulære systemet.

Identifikasjon

Sunn mat består av et utvalg av hele korn, frukt, grønnsaker, melkeprodukter og magert kjøtt. En sunn diett bør bestå av en rekke av disse matvarer hver dag. Øvelse skal utføres regelmessig, minst tre ganger per uke. Kardiovaskulær trening som rask gange eller svømming gi fordeler for hjertet og styrketrening holder våre muskler sterk.

Fordeler

Sunn mat og regelmessig mosjon gir kroppen med mer energi til å utføre daglige oppgaver. Trene og følge en diett av sunn mat på en jevnlig basis reduserer kroppsvekt, forbedrer våre stemninger og fremmer en sunn søvnsyklus.

Forebygging / løsning

Kroniske sykdommer er ofte forebygges ved å legge til et utvalg av sunn mat og mosjon i vårt daglige liv. Ifølge Mayo Clinic, et riktig kosthold og mosjon rutine reduserer risikoen for å utvikle diabetes, fedme, hjertesykdommer og osteoporose. Trening gir også vår High Density Lipoprotein (HDL) kolesterol en sunn boost og reduserer triglyserider.