Digidexo.com

Hva Frukt bør man spise for å brenne fett?

Mange frukt anses fett brennere fordi de krever kalorier for å bli fortært i fordøyelsen av frukten. Hvis disse kalorier forbrukes med fete kalorier før de blir lagret i kroppen, de kan effektivt redusere mengden av fettoppbygning i kroppen. De fleste frukter er best konsumert rå til å være effektive "reverse kalori" mat.

Vitamin C-rik frukt

Mange vitamin C frukt er gode fett-brenning matvarer. Vitamin C er effektivt på denne måten fordi det utvanner fettcellene, noe som gjør det lettere for fettet å bli løst fra kroppen. Selv om grapefrukt diett har vært mye popularisert av kjepphest dietter over flere tiår, er det ikke den eneste vitamin C-rik frukt som er en god fett fighter. Andre frukter inkludere alle sitrusfrukter, guava og kiwi.

Frukt vs Fruit Juice

Det er best å bruke rå frukt i stedet for fruktjuice. Hvis fruktjuice er fortært, fersk presset er bedre enn bearbeidet frukt juice. Kroppen forbruker kalorier gjennom fordøyelsen, så nedbryting av cellulose og fiber i frukt hjelpe brenne kalorier og øke stoffskifte. Fruktjuice har fortsatt Vitamin C og er fett gratis, men det besitter ikke de samme fettforbrennende kvaliteter som frisk frukt gjør.

Utover Vitamin C Frukt

Andre frukter kan være effektive fett-brennere som epler, druer, plommer, melon, kirsebær og bær. Disse er oftest brukt som fett jagerfly når konsumert rå, men tørket frukt som plommer, aprikoser og rosiner er gode fett-kampene alternativer også. De krever mer kalorier for å konsumere samtidig øke fiberinnholdet, noe som bidrar til å eliminere fett som ikke allerede er lagret.