Digidexo.com

Hvordan hjelpe en Toddler Gain Vekt

Hvis du har en pjokk som er undervektig, kan det være vanskelig å finne ting for henne å spise som er næringsrik og fetende. Problemet blir enda større hvis du har en pjokk som er kresen. Husk å holde tilby samme mat til din pjokk. Det kan ta flere forsøk før en pjokk vil godta en ny mat. Sørg for å se barnelege hvis din pjokk er undervektig for å utelukke eventuelle helsemessige forhold og gjør noen store endringer i barnas kosthold.

Hvordan hjelpe en Toddler Gain Vekt

•  Tilby en PediaSure eller en lignende kosttilskudd til din pjokk hver morgen. De gir ekstra kalorier og de fleste småbarn som hvordan de smaker. Et annet alternativ morgenen er å tilby en prepackaged smoothie laget med helmelk.

Planlegg snack tid. Ikke tilby snack innen 2 timer før et måltid blir servert. En typisk pjokk vil fylle opp på snacks og ikke spise lunsj eller middag.

Bytt til vann mellom måltidene. Ikke tilby melk eller juice fordi det raskt kan fylle opp barnas magen.

Kontroller at snacks er næringsrik og fetende. Tilbudet peanøttsmør spredt på en graham cracker toppet med bananer. Hummus spredt på en pita er også en god matbit valg, eller gi rå kuttet grønnsaker og full fett ranch dressing som en dip.

Bruk full fett meieri ingredienser. Substitute to prosent melk for en prosent eller skummet. Bruk smør og full fett ost. Sett smør på grønnsaker og pasta. Gjør en enkel Alfredo saus bruker like deler fløte, smør og parmesan.

Bruk sunne oljer når du koker i stedet for matlaging spray. Extra virgin olivenolje og rapsolje er gode valg.

•  Tilbudet dessert. Gi din pjokk en dessert når han har spist nok av sin middag. Et sunt alternativ er full fett iskrem med frisk frukt blandet. Et annet sunt alternativ er en frukt skarpe med iskrem på toppen.