Digidexo.com

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud


Liktorn og hard hud er vanlig på føtter og kan noen ganger være smertefullt. Det er flere måter du kan fjerne liktorn og hard hud hjemme ved hjelp av naturlige produkter, men du må kanskje prøve flere forskjellige metoder før du finner en som fungerer for deg, og du bør vite når du skal se en lege i tilfelle tilstanden ikke forbedre.

Barbering

Noen mennesker som har dårlig calluses gå til legen for å få callus barbert av, men du kan gjøre dette hjemme hvis du er veldig forsiktig. Spesielle callus barberhøvler er tilgjengelig over disk, og de bidrar til å sikre at du ikke vil klippe selv. Hvis du kutter deg selv mens du forsøker å barbere en callus, vil du være i faresonen for smitte. Du kan prøve å barbere callus etter at du har tatt et varmt bad eller dusj, slik at callus vil være myk og vil gå av lettere.

Hvis du har diabetes eller sirkulasjon problemer, bør du ikke prøve å barbere en callus selv på grunn av risikoen for skade.

Eddik

Naturens Natural Healing touts bruk av eddik for å fjerne liktorn og hard hud. Slik fjerner du enten en mais eller callus med eple cider eddik, bør du suge en klut eller bandasje i eddik og vikle den rundt mais eller callus. Deretter vikle hele bandasje i en plastsekk og la den på over natten. Moon Dragon Helse og Velvære antyder smuldrer litt brød i en ts. av eddik og la blandingen stå i 30 minutter for å danne en pasta. Deretter bruke lim til mais din før du går til sengs og la lim på over natten.

Andre metoder

En annen måte å bli kvitt liktorn og hard hud er å bruke en slipende materiale for å hjelpe skrelle den bort. En avslappende måte å gjøre dette på er å suge mais eller callus i varmt vann med Epsom salter. Det varme vannet myker huden din, og saltene hjelpe skrubbe korn eller callus unna.

Mother Nature anbefaler å lage en blanding av en ts. sitronsaft, en ts. tørket kamille og ett fedd knust hvitløk. Påfør blandingen til din mais eller callus en eller to ganger daglig til den er borte.

Når skal man oppsøke lege

Du bør slutte å prøve å behandle mais eller callus naturlig hjemme og se legen din hvis den er rød og føles varmt å ta på, hvis det sprekker, blør og ser blå eller hvis det ikke blir bedre etter flere dager.