Digidexo.com

Varicose Vein Forebygging

Fordi noen av årsakene til åreknuter er ukjent, er forebygging fortsatt debattert i det medisinske fellesskapet. Men legene er enig at mens det er ikke en måte å fullstendig hindre åreknuter, er det flere ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å utvikle dem.

Elevation

Fordi blod pooling og skape press på venene er en kjent årsak til åreknuter, hjelper det å heve ekstremiteter som er utsatt for åreknuter når du slapper av. Prop beina opp på puter på i en recliner over nivået på hjertet ditt. Dette vil hjelpe blod renne ut av bena mer effektivt, hindrer pooling.

Helse

Opprettholde god helse er en viktig del av å forebygge åreknuter. Å være overvektig setter overtrykk på bena, noe som øker sjansene for at blodet blir tillatt å samle det. Opprettholde en sunn vekt også opprettholder en sunn mengde press på bena. Utøve seg selv kan også bidra til å forebygge åreknuter. Øvelser som fungerer leggen som er mest gunstig. Prøv sykling, gange eller jogging og svømming. Disse aerobic øvelser holde blodet i bena sirkulerende, som dramatisk reduserer trykket i venene.

Utvidet sitter eller står

Det er viktig å unngå utvidet sittende eller stående når det er mulig for å forebygge åreknuter. Utvidet sittende eller stående gjør at blodet til basseng i venene, forårsaker for mye press. Hvis du må sitte i lange perioder av gangen, for eksempel under en lang bil eller fly tur, slitasje komprimering slange eller strømper, som fraråder blod pooling og hevelse i bena. Du bør også gjøre enkle øvelser for å sørge for at blodet sirkulerer i bena mens du sitter. En effektiv øvelse er å bøye anklene opp og ned, simulere vandre. Gjør disse øvelsene regelmessig ved langvarig sitting. Utvidet stående har samme effekt på bena som utvidet sittende, bortsett presset på bena er større. Den beste tingen å gjøre hvis du må stå i lange perioder er å gå litt rundt, selv om det er på plass. Dette vil hjelpe blodet sirkulerer i bena. Iført komprimering slange eller sokker kan hjelpe ta noe av presset ut leggene også. Hvis du har kan ikke gå rundt, stå på dine tips-tærne i et par sekunder, deretter sakte senke deg ned på bakken. Denne øvelsen videre oppfordrer blodsirkulasjon i bena.