Digidexo.com

Hva gjør du for Fatty Liver

Å være overvektig og ha usunne matvaner øker risikoen for å utvikle visse plager som hjertesykdom, høyt blodtrykk og diabetes. I tillegg til disse, bære ekstra vekt setter deg også i fare for å utvikle en tilstand som kalles fettlever - opphopning av fett i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan fatty leversykdom føre til irreversible leverskader. Men heldigvis, det er taktikk for å angre skade og hindre alvorlige komplikasjoner.

Lavere kroppsfett

Siden overvekt bidrar til fatty leversykdom, å miste overskytende pounds er en praktisk løsning. Arbeide for å redusere kroppsfett og opprettholde en sunn vekt. Du kan oppnå dette ved å vedta en vanlig trening rutine og finne måter å inkludere fysisk aktivitet i din daglige rutine. Ideelt sett er det best å trene i minst 30 minutter om dagen. Hvis ikke klarer å passe mosjon i din daglige timeplan, bestrebe seg på å utøve 3 til 5 dager i uken. Øvelser for å hjelpe deg å kaste ekstra vekt og reversere fettlever inkluderer høy effekt aerobic, løping, sykling eller spille utendørs idrett.

Endre matvaner

I forbindelse med fysisk aktivitet, kan endre dine spisevaner hjelpe deg å miste vekt og bli kvitt fatty leversykdom. Snarere enn å spise tre store måltider om dagen, redusere maten porsjoner og spise 4 til 6 små måltider gjennom dagen. Denne metoden bidrar til å øke stoffskiftet, hvor du er i stand til å brenne ekstra fett og kalorier. Også redusere det daglige kalorier med 500 trygt miste 1 til 2 pounds en uke. Andre teknikker for å hjelpe reversere fettlever inkluderer redusere karbohydratinntaket (spiser mellom 130 og 150 gram om dagen), redusere inntaket av raffinert sukker og velge mat med lite fett.

Ikke stress Liver

Mens håndtere fatty leversykdom, drikke alkohol og ta medisiner kan forårsake ytterligere skader på leveren og bremse utvinningen. Slutte å drikke alkohol helt, og ikke gjenoppta vanlig forbruk til dine leverenzymnivå tilbake til det normale og tilstanden reverserer. I tillegg kan enkelte OTC og reseptbelagte medisiner understreke leveren og forårsake leverskader. Diskuter dine medisiner med legen din, og eventuelt spørre om trygge alternativer.