Digidexo.com

Hva er fordelene med Grape Wine?

Hva er fordelene med Grape Wine?


Et glass vin om dagen kan ikke holde legen borte, men studier viser at moderat inntak av vin kan ha noen overraskende helsemessige fordeler. Ifølge medisinske forskere, måtehold i forbruk og valg av røde viner er nøkkelen.

Historie

Drueskall og frø som er omgjort til rødvin synes å formidle noen helsemessige fordeler. Når dette ble først lagt merke til, ble det kalt den franske Paradox, på grunn av den tilsynelatende bidraget av regelmessig inntak av rødvin i å bekjempe effektene av et fettrikt kosthold.

Fordeler

Noen av de helsemessige fordelene lagt merke til er økt vasodilatasjon og en nedgang i blodplateaggregasjonen. Både bidra til hjertesykdommer, ifølge studier ved University of California.

Teorier

Rødvin druer inneholder høye nivåer av fytokjemikalier. Disse antioksidant forbindelser har vist seg å inhibere kreft og hjertesykdom. Det er en indikasjon på at de er også nyttig i bekjempelsen av degenerative nerve sykdommer som Alzheimers.

Sunn Forbruk

Et sunt nivå av vin forbruk anses å være ett glass om dagen for kvinner og to glass per dag for menn. Vin forbruk over disse nivåer er ikke ansett tilrådelig, ifølge forskere.

Rød, ikke hvit

Disse fordelene bare synes å være avledet fra røde viner. Eksperter mener dette skyldes metoden for gjæring i røde viner og høyere nivåer av polyfenoler som finnes i røde vindruer.