Digidexo.com

Hva er fordelene med Hawaiian Noni juice?

Den noni treet er en innfødt plante funnet i Asia og det sørlige Stillehavet. For mer enn 2000 år, har innfødte brukt noni frukt og juice som en helsekost. Hawaii er en av øyene i Stillehavet hvor noni frukt er dyrket og hvor noni juice er en tradisjonell helse supplement. Noni juice har ulike helsemessige fordeler, hjelpe flere deler av kroppen. Du kan imidlertid bare få disse fordelene dersom noni juice du drikker er ren, naturlig og ufortynnet, som noni juice laget på Hawaii.

Noni Fruit

Noni er en frukt som kan bli funnet voksende i mange Sørøst-asiatiske land, Australia og på øyene i Stillehavet, inkludert Tahiti og Hawaii. De fleste kommersielle noni er enten fra Tahiti eller Hawaii. Den noni planten er et tre som vokser til ca 30 meter høy og produserer 8 til 18 kg. av frukt i måneden. Ripe noni frukten er gulhvit i fargen, ca 2 til 3 inches i størrelse og har en bitter lukt når den er moden. Noni frukt smaker sterk og bitter. I Hawaii, noni trær trives i næringsrike vulkanske jordsmonnet i Puna området av Big Island.

Hawaiian Noni Juice

Hawaiian noni juice er en juice laget av noni frukt dyrket på den store øya Hawaii. Selv i dag, innfødte Hawaiian noni bønder behandle noni frukt å lage juice ved hjelp av de samme metodene deres forfedre brukte i århundrer. De samler de modne noni frukt, vaske dem og la dem i solen for å tørke og videre modnes for ikke mer enn et par timer. Da har huden av noni frukt slått gjennomskinnelig, kjøttet har begynt å mykne og fruktene har sine karakteristiske syre lukt. Deretter blir fullt modnet noni frukt pakket inn i store beholdere og venstre utenfor å gjære. Saften vil naturligvis siver ut fra fruktene inn i beholderne. Etter seks til åtte uker, er noni juice flaske ved å helle det gjennom en sil.

Pain Relief

Noni saft kan anvendes for å lindre smerte og betennelse. Mens typiske smertestillende medikamenter blokkere alle enzymer --- de som forårsaker smerteresponsen og de med helbredende krefter --- noni juice ikke bare beskytter mage, nyre-og leverceller fra de skadelige effektene av narkotika, også oppfordrer den helbredende enzymer til fortsette sitt arbeid. På grunn av dette, kan du bruke noni juice for å forbedre restitusjon etter en treningsøkt, og for å lindre ledd-og muskel ubehag forårsaket av leddgikt og fibromyalgi.

Kropps Ubalanser

Adaptogener er stoffer som balanserer ulike kroppens systemer. Noni juice er en av 12 adaptogens, faktisk en førsteklasses adaptogen. I tillegg senker noni juice surheten i kroppens kjemi. Dette skaper mer basisk miljø i kroppen din og hjelper kroppen å bekjempe sykdommer og opprettholde sunne vev. Noni juice fungerer også med serotonin og melatonin i kroppen din for å forbedre din søvn sykluser og energinivået og for å regulere humøret sykluser og kroppstemperaturen.

Sykdom Behandling

Hvis du har allergi, kan noni juice hjelpe deg med dine symptomer. Noni juice støtter immunforsvaret ved å øke den, og saften regulerer det også ved å kontrollere de vanligste symptomene på allergiske og auto-allergiske reaksjoner. Noni juice har også fytokjemikalier, som hjelper kroppen å opprettholde sunne blodtrykk nivåer, og dens antioksidanter å nøytralisere frie radikaler i kroppen din og hindre DNA-skader som kan forårsake kreft. Noni juice forbedrer bekjempelse strøm av hvite blodlegemer mot flere sykdommer, så som kreft, og den har også evnen til å forstyrre blod nettverk med kreftsvulster.