Digidexo.com

Hvordan å lur Med kontaktene dine i

Hvordan å lur Med kontaktene dine i


De fleste foretrekker lette og praktiske å kunne sove uten å ta ut sine kontakter, men faktum er, sove med linsene dine øker risikoen for infeksjon og skade på øyne. Det finnes måter, men å redusere risikoen for napping mens iført kontakter.

Hvordan å lur Med kontaktene dine i

Skritt å ta for å trygt sove med kontakter

•  Ring legen din og avtale et møte og øye eksamen.

•  Gå til utnevnelsen og informere øyelegen at du ønsker utvidet slitasje kontaktlinser (disse er det tryggeste typen til å bære mens du sover).

Vent til nye kontakter kommer i før sove mens iført kontakter, med mindre legen din sier at det ikke vil skade øynene dine til å sove med den typen du allerede har.

Når den nye kontakter kommer, sørg for at du har rikelig med øyedråper laget for kontakt-linsebrukere, fordi oddsen for øynene dine blir tørr etter at du våkner opp fra en lur mens iført dem er svært høy.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å gå til øyelegen, gi legen en samtale og spørre ham hvilken risiko du tar ved napping i dine eksisterende kontakter.
  • Hvis du velger å lur i dem og de er ikke utvidet bære kontakter, sørg for å bruke øyedråper i øynene før og etter lur å holde øynene så fuktig som mulig.
  • Sove med kontakter som ikke er utformet for utvidet bruk kan forårsake skade på øyne.