Digidexo.com

Hvordan ta målinger for resept briller Online

Hvordan ta målinger for resept briller Online


Å ta målinger for resept briller er en ferdighet som krever opplæring og praksis. De fleste optikere trene i minst to år å lære optisk dispensering, som inkluderer måling for briller og forstå ulike spesifikke krav for en rekke linser og synsproblemer. Selv om du kan ta dine egne resept brille målinger, er det mye bedre for en annen person til å gjøre måle. Bestille briller på nettet er ganske lett, men det er spesifikke ting du bør huske på når du tar målinger for reseptbelagte linser.

Hvordan ta målinger for resept briller Online

Mål PD

Mål PD, eller pupillary avstand. Dette er nødvendig for hvert par av reseptbelagte linser. PD er en måling i millimeter av avstanden mellom elevene. Det er to typer av PD: monokulært som er avstanden fra hvert øye til midten av broen eller nese og kikkerten, avstanden fra pupillen til eleven.

•  Plasser linjal med millimeter markeringer slik at nullinjen er sentrert i midten av den rette eleven. Hold linjalen horisontalt og måle over til midten av den venstre eleven.

Noter nummeret. De fleste optiske laboratorier bruker kikkert PD. En gjennomsnittlig måling for en kikkert PD vil være mellom 58mm og 70mm. En monocular PD vil gjennomsnittlig 29 til 35mm. Monocular PD brukes for høy effekt eller kompliserte resepter og progressive bifokale.

Mål for Bifokale

Plasser rammen på den personen du måler. Hvis du måler deg selv, sitte slik at du er i stand til å se rett frem i et speil.

Tegn en linje med en tørr slette markør på plast linse av briller langs kanten av nedre øyelokk, nær vippene, for begge øynene for å måle til bifokale.

6. Fjern glassene og måle fra den dypeste del av bunnen av rammen til linjen. Denne avstanden kalles den bifokale høyde. For å måle for trifocals eller progressive linser, også kalt ingen linjer progressive briller, trekke linjen nederst på hver elev.