Digidexo.com

Det beste hjem rette for tannpine smerte

Tannpine skyldes tannråte, eller nerve rot blir irritert. Tap av tenner, forfall, og infeksjonen kan føre til sterke smerter. Disse smerter kan også bety tannkjøttsykdom eller plakk. Smerten kan være dyp, dunkende, og vedvarende. Hvis du ikke kan få til en tannlege, vil du kanskje vurdere å prøve en naturlig, enkel og effektiv hjem rette.

Clove Oil

Fedd olje er en utmerket og pålitelig hjem rette for å lindre tannpine smerte. Det er en mild form for bedøvelse, og bør påføres direkte til problemområdet. Dette bør bidra til å gi umiddelbar lindrende smertelindring. Hvis du ikke har fedd olje, kan du også prøve å bruke olje av oregano, som det skal produsere en lignende beroligende effekt.

Ice Cube

Nesten alle har isbiter tilgjengelig på hånden i fryseren. Denne enkle hjem rette innebærer å plassere en isbit på den berørte tann (eller på nærmeste kinnet) i ca 15 eller 20 minutter om gangen, minst tre eller fire ganger om dagen. Dette bør lindre smerten av tannpine.

Hvitløk Fedd

Hvitløksfedd er en annen billig, rask og effektiv måte å oppnå lindring fra tannpine smerte. Kombiner hvitløksfedd med en liten mengde av rock salt, og deretter plassere den direkte over den urolige tann. Et annet lignende alternativ er å tygge et hvitløksfedd hver dag, rett etter at du våkner opp om morgenen.

Vanilla Extract

Vanilje ekstrakt er en annen enkel og avslappende måte å bli kvitt tannpine smerte. To eller tre dråper vaniljeekstrakt bør plasseres på problemet tann Dette bør umiddelbart lindre smerten av tannpine.