Digidexo.com

Magnesium & Joint Pain

Ta kosttilskudd for å kurere leddsmerter er ofte å foretrekke fremfor kostbare legemidler, som kosttilskudd som finnes naturlig i kroppen ofte føre til mindre bivirkninger og er lettere for kroppen å behandle. Mange faktorer kan forårsake leddsmerter, inkludert slitasje-og-tåre fra overforbruk eller skade, slitasjegikt, gikt og leddinfeksjoner. Av og ingen årsak kan være funnet for leddsmerter.

Magnesium og leddsmerter

Magnesium er en rask og enkel supplement til å ta for å lette leddsmerter. Magnesium finnes i kroppen og opprettholder normal muskel og nervefunksjon, regulerer hjerterytme og støtter immunsystemet. Den regulerer også blodtrykket og blodsukkeret.

Legg merke til at et balansert kosthold inneholder vanligvis alle magnesium du trenger, så ta kontakt med en lege før du legger dette eller andre supplement til din daglige diett. Magnesium kosttilskudd er ofte tatt av de som ikke får en tilstrekkelig mengde på grunn av sykdom eller behandling med visse medisiner.

Magnesium hjelpemidler i avslappende muskler, og er ofte brukt i smertestillende før operasjonen. Tar det før sengetid vil også hjelpe deg å sove bedre og tillater deg å våkne med avslappede muskler. Dette er grunnen til at dette tillegget er å foretrekke for å lindre leddsmerter.

Symptomer på leddsmerter

Symptomer på leddsmerter inkluderer hevelse, stivhet, verkende og varme i leddene. Vedvarende smerter som varer mer enn noen få dager bør varsle deg å se en lege, da dette kan være et tegn på en alvorlig tilstand.

Anbefalt dosering

Magnesium kosttilskudd er anbefalt i små doser 3-5 ganger om dagen. Voksne hanner bør ikke ta mer enn 270 mg til 400 mg per dag og voksne kvinner bør ikke overstige 280 mg til 300 mg per dag.

Side Effects

Bivirkninger av for mye magnesium kan inkludere diaré, mage og muskelkramper, kvalme og lavt blodtrykk. Hvis du tar diuretika eller har noen form for tarmsykdom bør du konsultere legen din før du tar magnesium tilskudd.

Når du tar magnesium, husk at overskytende beløp i kroppen må filtreres gjennom nyrene. Det er vanskelig å overdose på magnesium fra bare kosten kilder, men overdose med kosttilskudd er mulig, spesielt hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon.

Hvor kjøpe

Du kan kjøpe magnesium i tablett, pulver og flytende form. Du finner det på helsekost eller narkotika butikker og enda noen supermarkeder.