Digidexo.com

Hvor å Test Gjær nivået i kroppen

En av de mest vanlige typer av gjærsopp som finnes i menneskekroppen er Candida albicans. Mens er en naturlig forekommende gjær, kan et overskudd oppbygging føre til helseproblemer. Symptomer som har blitt tilskrevet Candida gjær buildup er så langt alt som migrene hodepine og magesmerter til muskelsvakhet og trost. Tradisjonelle blod- og avføringsprøver tatt av en medisinsk faglig vil vanligvis oppdage en opphoping av Candida, men det er også en enkel test du kan gjøre hjemme, som også kan påvise dette gjær oppbygging.

Bruksanvisning

En Våkn opp om morgenen og ikke pusser tennene, spise eller drikke noe.

Få et glass destillert eller renset vann. Ikke bruk vann fra springen, som mineraler og urenheter i vann fra springen kan påvirke resultatene av testen.

Fyll vann nesten til toppen av et klart glass.

Tilbring noen sekunder å samle så mye spytt som du kan. Den beste metoden for å gjøre dette er å rulle tungen rundt munnen. Etter de samme metodene som du bruker for å samle inn spytt for spytting.

forsiktig spytte spytt inn i glass vann.

6. Observer glasset i opptil 15 minutter og notere hva spytt gjør. Hvis spytt hviler på overflaten av vannet med gående strenger dyppe under vann (som en manet), kan det hende du har en gjær buildup. Hvis spytt synker til midten av glasset og deretter fordeler seg i flekker, eller dersom spytt synker helt til bunnen og samler i en klump, kan du også ha en opphoping av gjær.

Ring en lege for mulige behandlinger for gjær buildup, eller kjøpe et alternativ medisin (for eksempel Threelac) for å behandle symptomene dine.

Tips og advarsler

  • Hvis du er opplever noen alvorlige symptomer på sykdom, bør du kontakte legen din slik at han kan utføre passende tester. Mens en opphoping av gjær kan forårsake dine symptomer, kan det også være en mer alvorlig underliggende sykdom som må behandles av lege.