Digidexo.com

Helse Fakta om Eddik

Helse Fakta om Eddik


Eddik er en sur væske oppnådd ved fermentering. Det ble oppdaget omtrent 10.000 år siden og er fortsatt populært i dag. Sin allsidighet gjør det en stift i de fleste husholdninger, men noen mennesker er fortsatt uvitende om de mange helsemessige fordeler forbundet med dette produktet.

Typer

De vanligste typer eddik er balsamico, ris, hvit og eple cider. Mens de tre andre har flere bruksområder, er eple cider eddik best kjent for sine medisinske egenskaper. Det har blitt en av de mest populære alternative helse rettsmidler.

Fordeler

Mange mennesker drikker en spiseskje av eple cider eddik, fortynnet i et glass vann, en eller to ganger om dagen for å hjelpe til med vekttap og andre helserelaterte spørsmål, inkludert leddgikt. Det sies å være en naturlig måte å senke dårlige kolesterolet og kan brukes til å bidra til å senke blodtrykket.

Andre sunne fordeler

Et bad av eple cider eddik kan bidra til å redusere virkningene av solbrenthet. Mange kvinner bruker en douche på det som et naturlig middel for gjær infeksjoner. Det hjelper også på fordøyelsen og bidrar til å nøytralisere skadelige stoffer i mat når det tas som en drink før måltider.

Betraktninger

Eplecider eddik gir kroppen med en kilde for kalium, som er avgjørende for normal kroppsvekst. En rekke andre forhold som for eksempel allergier, hikke, søvnløshet, hodepine og hårtap er sagt å ha blitt hjulpet ved å drikke utvannet eple cider eddik på en daglig basis.

Berømte Ties

Hippokrates velig brukt eddik som et antibiotikum.