Digidexo.com

Hvordan Spenn en Knee Med Tape

Hvordan Spenn en Knee Med Tape


Kneskader er ikke uvanlig hos idrettsutøvere. Dessverre er smerter forbundet med denne type skader nok til å holde selv de mest aktive person av hennes føtter i dager eller uker. Hvis du er en aktiv person, og hater tanken på en kneskade som holder deg fra trening, kan du lære å spenne et kne med tape. Det er en teknikk som vil bidra til å ta presset av kneet og hjelpe din utvinning tid.

Bruksanvisning

Bøy kneet i en liten vinkel, mens beinet hviler på et flatt underlag eller ved å plassere foten på en liten høyde, for eksempel en trapp.

Strips kneet ved å pakke sportstape rundt beinet rett under kneet. Båndet bør passe tett rundt benet og bør pakkes rundt minst tre ganger.

Wrap sportstape rundt låret, rett over kneet. Som med båndet under kneet, påfør flere lag, og båndet skal sitte tett.

•  Lag en "x" på begge sider av beinet, mellom innpakket tape, ved å kutte flere stykker av sportstape og bruke dem i et kryss og tvers design. Disse biter av tape bør være i stand til å nå de øverste og nederste bånd gavene du bare gjaldt din etappe. Påfør flere lag av sportstape for å sikre at "x" er festet på begge sider av beinet.

Påfør to lag med tape til de øverste og nederste innpakninger. Dette vil holde endene av "x" på begge sider på plass.