Digidexo.com

Homeopati behandlinger for Joint Pain

Grunnlaget for homøopati er ideen om at du tar et rettsmiddel som gir lignende symptomer stimulerer kroppens immunforsvar. Homøopatisk behandling har ingen bivirkninger, og dermed ingen legemiddelinteraksjoner. Det er noen rettsmidler som er felles valg for behandling av alle typer leddsmerter. Det er mulig å selv-diagnostisere leddsmerter; Men å se en profesjonell homeopat generelt gir overlegne resultater.

Diagnose

Leddsmerter kommer i to forskjellige kategorier: artralgi, når betingelsen er ikke-inflammatorisk, og leddgikt, når det er betennelse. Hvis du besøker en homeopat, bestemme hvilken type leddsmerter du har innebærer et omfattende intervju med spørsmål som kan virke overflødig. Riktig diagnose hvilken type leddsmerter du har, men vil bistå i å velge riktig middel.

Rettsmidler og Dosering

Arnica brukes når leddsmerter er et resultat av skade eller overdrive. Hvis det brukes når symptomene er først følte, kombinert med hvile, vil arnica lindre smerten. Bryonia er for mer alvorlige, plutselige smerter som stammer fra enhver bevegelse, selv liten. Det vil hjelpe hvis du tar bryonia og legge press på den smertefulle siden av kroppen. Rhus Gift er for stive ledd som føles bedre etter at du har flyttet dem. Ta et varmt bad når du bruker Rhus tox er også gunstig. Apis eller Ledum lindre hevelse og fungerer best når de brukes i kombinasjon med en kjølig kompress eller bad.

Som regel blir kroniske sykdommer behandles med rette styrker som spenner fra 30C til 200C og akutte sykdommer begynne med 6C. "C", for centesimal, betegner styrken; "9C" betyr at det er ni deler bøte med 91 deler væske. Som med alle medisiner, redusere dosen så symptomene bedre, og stoppe når du føler deg bedre. Det er tider med en homeopat vil gi en høy dose for å starte healing, og senk det som trengs. Aldri ta en høy dose med mindre du er sikker på at du er inges riktig middel. Piller er absorbert under tungen, to om gangen, hver to timer for seks doser; deretter ta rette fire ganger om dagen i fem dager. Mange rettsmidler for leddsmerter kommer også i kremform.

Betraktninger

Når du tar homøopatiske midler, er det visse ting du bør unngå. Kaffe bør unngås, ikke for koffein, men for noen ukjent komponent; men er svart te akseptabelt hvis du trenger boost. Visse matvarer som tomater, aubergine, paprika og rødt kjøtt bør unngås mens du tar homøopatiske midler, samt sterke smaker som mint og kamfer. Rå frukt og grønnsaker og kaldpressede oljer er gunstig mens du tar homøopatiske midler. Leddsmerter er lettet best hvis kalsium er skikkelig absorbert i blodet, så moderate mengder av solskinn, hvile og mosjon er alle gunstig.