Digidexo.com

Systemisk gjær Diet

En systemisk gjær diett sikrer at en person er fri for gjær infeksjoner gjennom sunn diett restriksjoner. Symptomene på en gjær infeksjon inkluderer diaré, vaginitt, forstoppelse, tretthet, luftveisproblemer og ulike betennelser.

Foods å unngå

Det er tre hovedgrupper av matvarer for å unngå på en systemisk gjær diett. Disse inkluderer yeasty matvarer som brød og alkohol, mugne matvarer som ost og soyasaus, sukkerholdige matvarer som honning og behandlet sukker. Mens stivelsesholdige matvarer som poteter ikke er forbudt, er det best å begrense forbruket til tre til fire ganger i uken.

Foods å konsumere

Mens den systemiske gjær diett fraråder sterkt bearbeidet mat, er det fortsatt en rekke av frukt, grønnsaker, korn og kjøtt som kan forbrukes. Anbefalte matvarer inneholder mørke, bladrike grønnsaker, uherdet kjøtt, ubehandlet frø og nøtter og hele korn som bygg.

Varighet av Diet

For gjær til å dø og gjær giftstoffer som skal skylles ut av kroppen, er det best å følge den systemiske gjær diett i minst 3-6 uker. Etter disse seks ukene, sakte legge matvarer fra å-unngå liste i dietten din. Hvis du opplever utmattelse i lange perioder av gangen, bør du kontakte legen din for kosttilskudd.