Digidexo.com

Dysgraphia Definition

Dysgraphia Definition


Dysgraphia er å skrive hva dysleksi er å lese. Begge disse funksjonshemninger forekommer blant studenter, men bare én, dysleksi, er allment anerkjent og diagnostisert.

Dysgraphia?

Dysgraphia er en utviklings forstyrrelse i hjernen som er rettet mot motoriske ferdigheter og påvirker en persons evne til å skrive. Ordet betyr rett og slett problemer med å uttrykke deg selv skriftlig.

Hva er symptomene på Dysgraphia?

Rotete håndskrift, feil eller alternative stavemåter, og Misplacing ord er de vanligste symptomene på Dysgraphia. Andre symptomer er tretthet når du skriver, stress og problemer med grammatikk og organisere setninger.

Hva er de vanligste årsakene til Dysgraphia?

Personer med oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) har ofte Dysgraphia fordi de behandler informasjon på en mye raskere hastighet enn det tar å skrive ned ting. Visuell prosessering svakhet er ofte antatt å være en årsak også, fordi det kan endre dommen i lesing og skriving. Dysgraphia kan også være forårsaket av skade på hjernen.

Identifisering og skole

Som alle lærevansker, har hver stat forskjellige kriterier for å avgjøre om et barn er funksjonshemmet eller ikke. Med Dysgraphia, det er ikke en klart definert kriterier fordi en student med et beløp av håndskrift eller skrive vansker kan anses dysgraphic. Derfor blir dysgraphic betyr ikke nødvendigvis en student har en lærevansker, og dette er grunnen til at det er sjelden brukt i offentlig skolegang.

Tips for Prevention

Trinn du kan ta for å håndtere dysgraphia inkluderer praktisere tastatur ferdigheter, ta opp dine tanker og skrive dem ned mens du lytter til dem, snakke med deg selv som du skriver og praktisere din håndskrift.