Digidexo.com

Tilskudd til ikke-service knyttet funksjonshemmede Vets

Tilskudd til ikke-service knyttet funksjonshemmede Vets


The Department of Veterans Affairs forvalter retten til støtte programmer for veteraner. De fører tilsyn med fordeling av bevilge penger til de som ikke klarer å engasjere seg i lønnet arbeid på grunn av funksjonshemming. To programmer bistå veteraner som har nedsatt funksjonsevne er ikke service-tilkoblet.

Selv om VA administrerer tildeling av aksjer, gjør avdelingen ikke annonsere tilgjengelighet. Det behandler midlene fra det første stipendet som en "pensjon utbetaling" og gjør prisen på et sak-til-sak basis. Det andre stipendet har to nivåer. Tilkoblede funksjonshemminger Non-tjenesten er kvalifisert for mindre prisen.

Kvalifiserte Pension Grant Søkere

Kvalifiserte veteraner har en funksjonshemming som følge av en hendelse uten noen forbindelse til deres opptjeningstid. Som et behov basert stipendprogram for veteraner, kan de med betydelige midler ikke gjelder. Regjeringen hevder en stor eiendom vil støtte behovene som veteran.

Søkere kan ha en tjeneste rekord dateres tilbake til første verdenskrig I. Veterans med 90 dager eller mer av krigstid service og en bedre enn vanærende utslipp, er kvalifiserte søkere. Tilkoblede funksjonshemminger Non-tjenesten må være total og permanent, noe som gjør det umulig å engasjere seg i lønnet arbeid.

Dokumenter, legitimasjon og Award Process

Veteraner søke skriftlig om tilskudd award. Programmet krever at en netto verdi uttalelse og bevis for gunstig utskrivning fra tjeneste (Form DD-214) følge den. En gunstig utslipp viser bevis på at separasjon fra tjenesten ikke var vanærende.

Søkere skaffe VA Form 21-526 på nærmeste lokale eller regionale VA-kontor. Når dokumentene er klare, går de tilbake til samme sted. Merk: Alternativet med å søke på nettet er tilgjengelig.

Pensjonsprogrammet søkere ikke har cut-off dato eller tidsfrister. Denne kontinuerlige prosessen begynner med å bestemme valgbarhet. Slik beslutning avhenger innsending av nødvendige dokumenter, herunder bevis på inntekt og formue.

Regionkontorer fordele tilskuddsmidler, vanligvis innen 90 til 120 dager. Dersom en søker får et avslag, vil at veteran motta detaljer om klagen prosessen. Veteraner med godkjenning for dette stipendet får utbetaling i en lump sum.

Under FY2010, er den totale utbetaling ca $ 2899009000 spredt over 180 + godkjenninger av $ 11 830 hver. Tellbar inntekt reduserer dette beløpet på et gjennomsnitt av $ 1283 per nivå, som passer for tilstanden til veteran.

I tillegg får $ 2686 mer veteraner fra første verdenskrig eller den meksikanske grensekonflikten. Bruk er ikke gjenstand for overvåking prosedyrer og mottakeren er i stand til å bruke pengene til noe presserende behov som oppstår.

Hjem Endring Grant

Dette tilskuddet er tilgjengelig for både service-tilkoblet funksjonshemming og ikke-service knyttet uføre ​​veteraner. Det er spesielt for å utvide dører, senke tellere og vasker, passer oppholdsrom med rekkverk, heiser og trappeheiser.

Skriftlige søknader er et krav for dette stipendet. Prisen har to nivåer og begge nivåer distribuere en flat fordeling beløp. Tilskuddsbeløp for tilkoblede funksjonshemminger ikke-tjenesten er $ 2,000. En veteran med tjeneste-tilkoblet funksjonshemming er kvalifisert for $ 6800. Dette er første gang siden 1992 at Kongressen gjort noen endring i verdi for disse tilskudd. Tilskuddene nå i samsvar med levekostnader og produkt inflasjon.

Veteraner som søker om dette tilskuddet gjør det under en valgbarhet periode. Stipender kommer etter en gjennomgang bekrefter tilstedeværelsen av alle krav. Dette tilskuddet er unik i at tjeneste-tilkoblet funksjonshemmede veteraner kan kombinere det med priser de kan få fra "spesielt tilpasset boligtilskudd." Disse andre boligtilskudd er ikke tilgjengelige for veteraner med en ikke-tjeneste koblet uførhet.