Digidexo.com

Hvordan å tilfredsstille en søt tann uten Junk Food

Hvordan å tilfredsstille en søt tann uten Junk Food


Vi får cravings for søtsaker, men mange av oss ønsker å holde seg frisk. Det er ikke nødvendig å gå uten godteri! Bruk tipsene i denne artikkelen for å tilfredsstille dine krav uten å pakke på pounds.

Hvordan å tilfredsstille en søt tann uten Junk Food

drikke fruktjuice i stedet for brus. Noen drikker brus for å tilfredsstille søte cravings, men juice er mye sunnere, og smaker godt.

Kontroller is spretter ved å fryse frukt juice i en isbit brett dekket i plastfolie. Skyv tannpirkere gjennom plastfolie i hver kube område som pinner. Dette er virkelig flott for barn.

Tygg sukkerfri tyggegummi. Mest sukkerfri tyggegummi i disse dager smaker søtt og godt, og er mye bedre for deg enn sine sukker-laden kolleger.

Prøv flavored ris kaker i stedet for cookies. Det finnes flere varianter av sprø riskaker og kjeks i disse dager som smaker fantastisk, tilfredsstille dine krav, og er mye sunnere enn kjeks eller kaker.

Prøv usaltet popcorn med en sprute av honning eller et dryss av kakao. Det er en søt godbit uten mye kalorier eller fett.

6. Spis frukt. Frukt er et utmerket alternativ til andre søtsaker. Du kan spise frukten rå, kokt, ut av en kan, eller tørket. Avhengig av taktile opplevelsen du går for, det er nesten alltid en frukt alternativ som kan tilfredsstille. Tørket frukt er en flott erstatning for de som liker å knaske på godteri.

Bruk Stevia i stedet for sukker. Dette super søt urt som en gang var vanskelig å komme med, bortsett fra på helsekostbutikker, men er for tiden stadig mer populært. Du kan kjøpe Truvia, som er en Stevia produkt som kan finnes på de fleste supermarkeder i sukker midtgangen. Det er sunnere enn vanlig sukker, og langt søtere, så du trenger mindre av det.