Digidexo.com

Hva er behandlingen for Kroppslus Midd?

Body lus midd er funnet over hele verden. Spesialbehandling er vanligvis ikke nødvendig for de som bader regelmessig og har tilgang til vaskerom. Men når diagnosen, en kropp lus krever rask og umiddelbar oppmerksomhet for å hindre at lusa sprer seg til andre.

Om Body Lice

Kroppslus legge sine egg i innersømmer på klær og i sengetøy og andre personlige effekter. Kropps lus trenger blod for å overleve og flytte til menneskelig hud å mate, noen ganger fester seg til hår på kroppen. Den lus egg (nits) er oval og vanligvis hvit eller gul i fargen. Ifølge Centers for Disease Control, egg ta en til to uker for å klekkes, etter som de blir nymfer, en miniatyrversjon av den voksne lus. Etter ni til 12 dager, nymfer slå inn voksne lus i stand til å legge egg. Den voksne lus legemet kan være tan eller off-hvitt i farge og er rundt på størrelse med et sesamfrø. Når fratatt en human vert, kroppslus vanligvis dø i løpet av fem til syv dager hvis de er ved romtemperatur.

Behandling Miljøvern

Vanligvis er ingen medisinsk behandling er nødvendig for å bli kvitt en kropp lus, så lenge den smittede personen utøver god hygiene (for eksempel daglig bading) og har tilgang til rent tøy minst en gang i uken. Body lus kan bli drept ved å vaske klær, sengetøy og håndklær infested person i vann som er minst 130 grader Fahrenheit og maskin-tørket ved hjelp av en varmlufts syklus. Inntil dette tidspunktet, kan kroppen lus som blir spredt til alle som kommer i kontakt med en infested person miljø eller personlige effekter.

Behandle Body

I de fleste tilfeller, eliminere kroppen lus er så enkelt som rutine bading og grundig behandling av sengetøy, klær, håndklær og andre personlige eiendeler. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve en over-the-counter lotion eller sjampo som Nix eller Rid. En lege kan forskrive en pediculicide kalt Lindan, en fuktighetskrem som påføres kroppen og vaskes av åtte timer senere. Fordi denne medisinen er ganske giftig, kan det ikke være hensiktsmessig for alle mennesker.

Hindre fremtidige parasittære sykdommer

For å unngå en kropp lus, unngå deling sengetøy, klær eller andre personlige effekter med noen som er smittet. Ifølge CDC, kroppen lus i USA forekommer vanligvis hos personer som ikke har tilgang til vanlige bad eller endringer av klær.

Risikoen for Body lus

Hvis ukontrollert, kan kroppen lus som blir spredt tyfus og visse typer feber under krig, uroligheter og naturlige eller menneskeskapte katastrofer.