Digidexo.com

Residential Epilepsi behandling hos barn

Residential Epilepsi behandling hos barn


Epilepsi er en nevrologisk lidelse som fører til anfall. Beslag er uventede hjerne glitches hvor nerveceller, eller nevroner, brann på et mye høyere rente enn normalt. Dette fører til eksterne problemer som spasmer og bevisstløshet. Bolig behandlingstilbud som Mayo Clinic støtte epilepsipasienter med en rekke behandlinger i en live-i innstillingen.

Variasjoner

Noen former for epilepsi reduksjon i alvorligheten av symptomene over tid, mens andre øker. Med hver variant av epilepsi, søker medisinsk behandling for å finne ut hva du kan forvente og hva slags medisiner kan være nyttig. Bolig behandlingstilbud er utstyrt for å håndtere epilepsi av varierende alvorlighetsgrad.

Mayo Clinic

The Mayo Clinic i Minnesota tilbyr et bredt spekter av behandlingstilbud for barn med epilepsi. Dette boligprogrammet er vanligvis mindre enn en måned i varighet og kan gjøre en stor forskjell i et epileptisk barns liv.

EEG

En av de første måter som epileptiske barn får hjelp i deres søken etter behandling på Mayo Clinic og andre boligfasiliteter er med elektroencefalografi (EEG). En EEG testen måler hjernebølger, og "mønsteret av hjernebølgeaktivitet kan hjelpe leger diagnostisere anfallstype."

Ernæring

En ketogen diett har vist seg å være nyttig for noen barn med epilepsi og tilbys som et alternativ til bolig pasienter ved Mayo Clinic. Det er "en høy-fett, lav-protein, no-karbohydrat diett" som må følges svært tett av lege på bolig anlegget.

Medisinering

Leger i en bolig behandling anlegget kan også foreskrive en rekke antiepileptika (AED). Noen av disse stoffene, som Lyrica og Neurontin, er smalspekt antiepileptika ment å behandle en bestemt type epilepsi. Andre, som Topimax og Lamictal, er bredspektrede antiepileptika som brukes til å behandle en rekke epileptiske tilstander.

Håper

Diagnostisering og behandling av epilepsi, spesielt hos barn, er en svært omfattende prosess. Heldigvis er det en lang liste over medisiner og prosedyrer tilgjengelig ved Mayo Clinic, samt ved andre bolig epilepsi behandlingssentre, som kan hjelpe epileptikere komme til en mer stabil og givende plass i deres liv.