Digidexo.com

Hvordan test for å diagnostisere Flere Candida Symptomer

Hvordan test for å diagnostisere Flere Candida Symptomer


Candida albicans, også kalt candidiasis, er en vanlig type vaginitis, eller gjær infeksjoner, som forårsaker kløe, irritasjon og utflod. Candida er en opportunistisk mikroorganisme som lever stille inne i tarmkanalen. Når tarmen opplever en mangel på sunne bakterier, kalt probiotika, candida raskt sammensatte og reise til vagina. En sjekkliste og at-home spytt test kan avgjøre om en candida overvekst er sannsynlig, men det er viktig å gå til en lege som kan nøyaktig diagnostisere infeksjon ved å utføre en bekken eksamen.

Hvordan test for å diagnostisere Flere Candida Symptomer

1 Gå gjennom sjekklisten for candida albicans i "Ressurser" i denne artikkelen. Gi deg selv et poeng for hvert symptom som du har hatt i mer enn én måned.

Evaluer kostholdet ditt. Hvis du spiser mye bearbeidet mat og sukkerholdig snacks flere ganger i uken, kan du teste positivt for en gjær infeksjon.

spytte inn et klart glass med vann, noe som gjør at du ikke hoste opp slim, og vent i 15 minutter. Hvis du oppdager tynne anslag strekker seg nedover i vannet, er det sannsynlig at du har en overvekst av candida eller gjær infeksjon. Hvis spytt ser skyet og bosetter seg på bunnen av glasset, er at et annet tegn på at du kanskje har candida.

Snakk med legen din om dine symptomer. Legen din vil ønske å vite din fullstendige medisinske historie, og vil be om tidligere vaginale infeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer.

Motta en bekken eksamen. Legen din vil eksamen reproduktive organer for misdannelser og kan samle inn en prøve av alle vaginale sekreter, til laboratorietesting.

Hint

  • For best resultat, ta spytt teste det første om morgenen før gurgle, spise eller pusse tennene.
  • Selvtester er ikke en erstatning for medisinsk diagnose og behandling. Oppsøk lege fra legen din hvis du tror du har en soppinfeksjon.