Digidexo.com

Utenfor Koordinasjons Games for Kids

Utenfor Koordinasjons Games for Kids


Barna begynner å utvikle koordinasjonsevne fra det øyeblikket foreldrene plasserer dem på magen som spedbarn for å hjelpe dem å løfte hodet. Noen spill kan hjelpe barnet ditt med å lære ferdigheter som holder dem i form og hjelpe dem å utvikle koordinasjon.

Sokker

Dette spillet kan holde noen midt-skolen barnet fnising, selv om det ikke kan være en god løsning for mindre barn. Har barna satt på sokker som de ikke har noe imot å bli skitten. Spre en plast presenning på bakken etter en dag med regn. Sett gjørme på toppen av presenning, og sørge for at ingen skarpe steiner er ved siden av den. Ungene gli fra den ene enden av presenning til den andre med sikte på å bo på sine føtter. Dancing og strekker plutselig blitt dum med gjørme squishing gjennom sine sokker og mellom tærne.

Ball

Ha en gruppe barn stå på en linje for dette spillet. De passerer ballen tilbake fra person til person ved å løfte den over hodet med begge hender til den når den siste personen. Denne personen deretter sender den videre med begge hender under bena. De fortsetter å føre den over hodet i en retning, og mellom sine ben i den andre. Dette spillet lærer hånd-øye-koordinasjon og gir underholdning.

Kjører

Antall spill vil hjelpe barn to og eldre lære koordinasjonsevne. Et eksempel er Duck Duck Goose. Flere barn sitter i en sirkel. Ett barn går rundt på utsiden av sirkelen, å banke på hver persons hode og sier "duck". Når hun berører et hode og sier "gås", hun må løpe rundt i sirkel mens tappet spiller jager henne. Barn kan også gjøre korte stafetter i et åpent felt for å få deres hjerte priser opp og bli bedre løpere.