Digidexo.com

Hvordan finne din perfekte BMI Vekt

Body mass index (BMI) er et tilnærmet mål for kroppsfett. BMI for voksne tar ikke hensyn til alder eller kjønn. Beregnet basert på høyde og vekt, er BMI hovedsakelig brukt som grunnlag for å avgjøre hvor sunt en persons vekt er og som en indikasjon på hans sannsynligheten for å oppleve fremtidige vekt-relaterte helseproblemer. En sunn BMI er 19 til 24,9. Din vekt rekkevidde til å sette deg inn i denne BMI kategorien avhenger av høyden din.

Hvordan finne din perfekte BMI Vekt

Finn din nåværende høyde og vekt på "Body Mass Index Table" på National Heart Lung and Blood Institute nettsted. Du vil falle i en av fire kategorier - vanlige, overvekt, fedme eller ekstrem fedme. Den "perfekte" BMI er en vekt som faller i normal kategori for din høyde.

Tast inn sex og høyde i fot og inches på CaloriesPerHour.com. Klikk "Beregn" for å få den anbefalte vekt for din høyde sammen med en sunn vekt rekkevidde.

Bruk Hamwi formler, utviklet av Dr. GJ Hamwi. I henhold til formelen for kvinner, er et godt vekt £ 100 for de første fem meter pluss £ 5 for hver tomme ovenfor. For menn, er en god vekt £ 106 for de første 5 meter pluss £ 6 for hver ekstra centimeter av høyden. Hvis du har en lett ramme, redusere resultatet med 10 prosent; hvis du har en tung ramme, øke den med 10 prosent.