Digidexo.com

Problemer med Xenadrine

Problemer med Xenadrine


Xenadrine, et vekttap supplement, er kjent for å dramatisk øke energi. Sammen med denne boost kommer en rekke bivirkninger, spesielt for folk som ikke deltar i nok fysisk aktivitet for å brenne av Xenadrine. Bivirkninger inkluderer angst, kramper, svimmelhet, urolig mage og hud flekker.

Problemer knyttet til angst

Xenadrine øker hjertefrekvensen, noe som kan føre til en nervøs følelse og angst. Ekstrem angst kan føre til risting. Men disse følelsene avtar vanligvis i løpet av få timer etter inntak av supplement.

Problemer knyttet til dehydrering

Xenadrine øker kroppsvarme og tørker kroppen. Bivirkninger relatert til dehydrering inkluderer svett og tørst. Kramper kan oppstå hvis dehydrering blir alvorlig, som musklene i kroppen ikke har nok vann for å fungere skikkelig.

Svimmelhet og sirkulasjonsproblemer

Xenadrine øker pulsen til å øke energi, men dette kan også føre til sirkulasjonsproblemer. Sirkulasjonsproblemer påvirker hjernen og føre til svimmelhet og hodepine. Noen tar Xenadrine kan også oppleve nummenhet i hender og føtter.

Urolig mage

Urolig mage er en vanlig bivirkning som er relatert til angst og dehydrering. Kramper, kvalme og generell magesmerter er vanlige bivirkninger.

Hud Spots

Xenadrine inneholder humør booster tyrosin, som påvirker melanin nivåer i kroppen. Melanin påvirker hudfarge, slik at noen mennesker opplever spotting på huden. Dette spotting avtar i løpet av få dager skal ut av Xenadrine.