Digidexo.com

Hvordan å miste vekt før Heart Surgery

Hjertekirurgi kan være mer komplisert for pasienter som er overvektige eller fete. Mange ganger, vil leger anbefaler at deres pasienter ned i vekt før hjertekirurgi, for å øke sjansene for et positivt kirurgisk resultat. Fordi fedme ofte bidrar til høyt blodtrykk, kolesterol, diabetes og andre tilstander som kan komplisere hjertekirurgi, er det viktig å få vekten under kontroll, for å hjelpe kroppen i helbredelse.

Hvordan å miste vekt før Heart Surgery

Med kardiolog godkjennelse, trene 30 minutter om dagen for 5 til 6 dager i uken i dagene før operasjonen. Selv om hard trening ikke kan være mulig, aktiviteter som svømming, turgåing, mild vektløfting, yoga, pilates og ballroom dancing er gode øvelser for de som ikke bør øke hjertefrekvensen, men som ønsker fitness fordelene ved trening.

spise rå mat så mye som mulig. Øk inntaket av grønnsaker og greener. Dette er hjerte-sunn mat som er høy i næringsstoffer og lite kalorier.

Eliminer alle bearbeidede matvarer fra kostholdet ditt. Les etikettene på maten du kjøper. I tillegg begrenser karbohydrater, inkludert brød, pasta og korn.

Spis en komplett frokost som har en frukt, protein, en liten mengde av karbohydrat og meieriprodukter. Melk har vist seg å øke vekttap. The Journal of Nutrition gjorde en studie som knyttet vekttap til økt melkeforbruket. Fett-fri eller lav-fett melk anbefales.

Spis kål suppe bestående av en leder av kål, skiver gulrøtter, løk, mager kylling, selleri og kylling eller biff kjøttkraft. Kok opp, og kok til kålen er mør. Spis daglig som en erstatning for lunsj eller middag for å øke vekttap.

Spis matvarer som anses som "hjertet sunt", slik som blåbær, laks, soya protein, havregryn og spinat. Disse matvarer er bra for å styrke hjertet og for vekttap, ifølge Mayo Clinic.

Drikk 64 gram vann daglig for å skylle systemet for toksiner og bidra til en følelse av fylde for raskere vekttap. Mål å miste 2 pounds eller mer per uke følger denne vekt-tap plan.

Hint

  • Noen leger anbefaler at du ikke trener før hjertekirurgi. Sjekk med din kardiolog før du starter en diett eller treningsprogram, spesielt hvis du står overfor en hjerteoperasjon. Han kan gi deg råd om treningsprogrammet du har valgt er for strenge.