Digidexo.com

Hvordan å miste vekt og Dissolve Fat

Hvordan å miste vekt og Dissolve Fat


Fedme konsekvenser mer enn en tredjedel av amerikanske voksne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Det største problemet med fedme er ikke om estetikk, men i stedet om helse. Fedme øker risikoen for hjertesykdom, diabetes og noen former for kreft. Miste vekt bør fokusere på å miste fett samtidig øke muskel, i motsetning til å senke tall på en skala. For å oppnå dette målet, må du spise sunt og trene regelmessig.

Hvordan å miste vekt og Dissolve Fat

Healthy Eating

•  Logg spising med et mål om å redusere kalorier mens du gjør sunnere valg. Jo mer du spiser, jo mer sannsynlig er det å undervurdere kalorier du forbruker, sier en studie fra Cornell University. En mat log vil holde deg ærlig om hvor mye du spiser, så vel som kvaliteten på mat valg du gjør.

Spis ferske, hele, magre matvarer, som har en tendens til å være mindre behandlet og har mer næringsstoffer enn bearbeidet mat. Eksempler inkluderer frisk frukt og grønnsaker, hele korn, for eksempel hele hvete brød og brun ris, og magre proteiner som kylling og fisk. Valgte fett-fri eller lav-fett meieriprodukter. Redusere eller eliminere sukkerholdig og bearbeidet mat, som for eksempel desserter og pakket mat.

Drikk mer vann. Skjær ut høy-kalori drikker som brus og fancy kaffedrikker. Unngå juice, noe som kan være høy i kalorier og sukker, og kosthold drinker. Mens slankedrikker har ingen kalorier, viser forskning at folk som drikker dem har en tendens til å ha høyere forekomst av diabetes og metabolsk syndrom, sier Mike Roussell, PhD, i "Shape" magazine. Han forteller at forskningen ikke har avdekket hvorfor dette er tilfelle, men antyder at slankere begrense diett brus til en hver dag. Vann, derimot, har null kalorier, er å fylle og hjelper skylle ut giftstoffer. Andre drikke alternativer inkluderer selters vann, og vanlig te eller kaffe.

Trening

Gjør 30 til 60 minutter med moderat intensitet aerobic trening minst tre dager i uken. Trening er den beste og raskeste måten å brenne bort fett. Du kan gjøre en hvilken som helst øvelse som du liker så lenge du får pulsen opp og opprettholde det over tid. Morsomme alternativer inkluderer cardio dansekurs, inline skating, sykling og løping. Hvis du er ny til å trene, begynne langsomt ved å gå eller svømme.

Utfør 20 til 30 minutter av intervalltrening to ganger i uken. Intervalltrening forbrenner fett raskere på kortere tid, ifølge en rapport i "Science Daily." Under intervalltrening, veksler du mellom høy og lav intensitet. Under høy fase, bør du presse deg selv til maks, for eksempel sprint. Den lave fasen er for utvinning og er mye tregere, som jogging eller turgåing. Hver fase er 30 sekunder til to minutter. Du kan justere intensiteten ved hjelp av fart, som i sprint / jogging eksempel, eller gjennom skråning, for eksempel kjøre opp en bakke så ned. Andre aktiviteter du kan gjøre som intervaller inkluderer sykling, inline skating, bading og intervall klasser på treningsstudio.

Gjør styrketrening minst to ganger i uken for å bygge muskler. Jo mer muskler du har, jo mer kalorier kroppen din forbrenner. Muskel gir også form og form til kroppen, forbedre sin estetikk. Bestrebe seg på å jobbe alle de store muskelgruppene og deres motstridende muskler, for eksempel biceps og triceps, quadriceps og hamstrings og mage og rygg. Du kan bruke manualer, motstand band eller maskiner for å gi motstand.

Vær aktiv hele dagen. Få en skritteller, og forsøker å ta 10.000 skritt om dagen. Forskning tyder på at skrittellere er effektiv på å hjelpe folk øke aktiviteten og redusere vekten, ifølge "Sports Medicine." Du kan øke din aktivitet ved å parkere lengre unna din destinasjon og gå, ta trappa og gå turer etter måltider.

Hint

  • Sunn mat og mosjon er viktig for god helse, men å endre din diett og treningsprogram har risiko. Sjekk med legen din før du tar fatt på en vekt-tap programmet.