Digidexo.com

Hvordan å balansere Ujevn vekt

Hvordan å balansere Ujevn vekt


Folks kropper fordele vekten annerledes. Mens noen mennesker kan ha en mer proporsjonert fordeling av vekt, andre kan føle som om deres vektfordelingen er ujevn. Måten vekten er fordelt har å gjøre med genetikk samt din livsstil. Selv om du ikke kan gjøre mye for å endre din naturlige kroppsstruktur, kan du ta kontroll over din diett og treningsprogram, som hjelper deg å balansere ut den ujevne vekt i visse områder av kroppen din.

Hvordan å balansere Ujevn vekt

Losing Vekt

•  Evaluere kostholdet ditt. Hvis du føler at visse deler av kroppen din er tyngre enn andre, og målet ditt er å slanke disse delene ned, må du justere hva du spiser for å hjelpe deg å kaste pounds og få til en proporsjonert fordeling av vekt. Gjør deg kjent med maten pyramide og sunne kostholdsanbefalinger. For eksempel, foreslår Mayo Clinic spise magre proteiner, lav-natrium matvarer, matvarer som ikke inneholder tilsatt sukker, og hele korn hvis du prøver å oppnå sunnere matvaner.

Øvelse på jevnlig basis. Mens det er ingen slike ting som spot-trening for å gå ned i vekt i bestemte deler av kroppen din, kan du få kroppen din, som en helhet, i form ved å utføre hjerte-aktiviteter og styrketrening treningsøkter. Denne typen trening øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne kalorier slik at kroppen ser bedre balansert. Gode ​​øvelser for vekttap inkluderer spinning, løping, jogging, sykling og bruk av elliptisk maskin. Resistance trening trening ideer er pushups, sit-ups, knebøy og utfall.

Kosmetisk kirurgi kan være et alternativ. Kvinner som har pæreformet kropp ser mot brystforstørrelse for å balansere sine bredere hofter med en mer proporsjonert bust. Fettsuging er et annet alternativ for folk som ønsker å fjerne overflødig fett fra enkelte problemområder på kroppen sin.

Vektøkning

forbruke flere kalorier hvis målet ditt er å legge på mer vekt for å balansere ujevn vektfordeling. Spis mer proteiner og karbohydrater hvis du har tenkt å gjøre tung vektløfting for å bygge muskler eller utføre en rekke fysiske aktiviteter. Eggehviter, magert kjøtt, kylling, fisk, spinat, bokhvete og vanlig yoghurt er ideelle mat for å hjelpe stimulere muskelvekst.

Bygge muskler og tone kroppen din gjennom styrke-trening treningsøkter. Hvis du føler deg som om biceps er underutviklet i forhold til dine quads og kalver, fokus på toning dine biceps muskler gjennom arm vekter og spesifikke øvelser, for eksempel biceps og triceps curls, skulderpress og ryggrader. Hvis målet ditt er å sette mer muskler i bena, fokusere øvelser med flere quad extensions, leg presser og kalv reiser.

Gi deg selv minst en gang hvile dag per uke når du gjør intens trening. Dette gjør at musklene til å slappe av slik at du kan gi dem et sjokk neste gang du går til gym. Trening uten hvile kan føre til skade, for eksempel muskler eller ledd nød.

Hint

  • Konsultere legen din før du endrer din diett eller starter en ny øvelse diett.
  • Enten målet ditt er å gå ned i vekt eller få det, drikke mye vann under og i mellom treningsøktene.