Digidexo.com

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du forbrenner en dag

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du forbrenner en dag


Å vite hvordan å beregne kalorier du forbrenner hver dag er et viktig skritt i å opprettholde, miste eller få vekt. Hva du spiser og drikker, i kombinasjon med fysisk trening du engasjere seg i, spiller en rolle i å bestemme hvor mye du veier. Så å vite hvor mange kalorier du forbrenner vil bidra til å bestemme hvor mye du bør spise spise og drikke, og hvor mye du bør trene.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du forbrenner en dag

•  Vei deg å få din nåværende vekt. Bruk helst en skala som du vil ha tilgang til for fremtidig veie-ins.

Mål din høyde. Sørg for å ta opp den eksakte føtter og inches for den mest nøyaktige målingen; ikke runde opp eller ned.

Gå til nettsiden http://nutritiondata.self.com/tools/calories-brent for å spille inn vekt og høyde som du målte. Også legge inn ditt kjønn, alder og aktivitetsnivå.

Klikk på Beregn-knappen for å motta den beregnede antall kalorier du forbrenner daglig. Resultatet er basert på hva du skrev inn i skjemaet, så jo mer nøyaktig du er desto mer nøyaktig resultatene.

Hint

  • For mer spesifikke resultater, besøke en ernæringsfysiolog eller et treningsstudio profesjonell; de vil ha utstyr og kunnskap som vil gjøre dem i stand til å skreddersy resultatene.
  • Alltid besøke en lege før du prøver noen ny øvelse eller diett plan.