Digidexo.com

Lover om Elder Forsømmelse

Lover om Elder Forsømmelse


Elder forsømmelse er den vanligste formen for familievold og fysiske overgrep mot eldre, ifølge Drugs.com. Elder forsømmelse omfatter kilde mat, medisin, klær og gjenstander som er nødvendige for dagliglivet. Forsømmelse også ikke inkluderer bading eller omsorg for eldre person. Den føderale loven bistår i forebygging av eldre omsorgssvikt og støtter state-spesifikke lover om eldre misbruk gjennom føderal finansiering. Det er viktige lover å være klar over om eldre forsømmelse.

Føderale lover

Den vesentligste føderal lov satt på plass om eldre misbruk er Omnibus Budget Avstemming Act av 1987, også kalt sykehjem Reform Act. Ifølge Elder Parent Hjelp, sykehjemmet Reform Act gir føderal lovfestet beskyttelse for innbyggerne i sertifiserte sykepleie anlegg. Før NHRA, var det ingen minstestandard for omsorg av hvilke fasiliteter ble dømt. Den NHRA gir innbyggerne rett til frihet fra overgrep, omsorgssvikt eller mishandling. Beboere har rett til privatliv, informasjon om medisinske endringer, rett til å gi uttrykk for misnøye uten diskriminering, og innkvartering av fysiske, følelsesmessige og sosiale behov. Sykehjemmet Reform Act også endret måten statene inspisere anlegg, med innføringen av uanmeldte undersøkelser og intervjuer med beboere. Sykepleie anlegg i strid med NHRA er underlagt en rekke straffer og kan også være midlertidig stengt.

Staten lover

Ifølge National Center på Elder Abuse, har hver stat lover om eldre misbruk og omsorgssvikt. Disse lovene tillate staten levering av Adult Beskyttede Services (APS) for å opptre i tilfeller av eldre misbruk. Voksen beskyttende lover ofte dekke eldre beboerne lever med familiemedlemmer. Noen stater legge institusjonelle misbruk lover for å beskytte eldre som bor i sykehjem og andre eldre omsorg fasiliteter. APS lovene omfatter lover som forbyr bruk av fysiske begrensninger, overvåke måten eldre pasienter får omsorg og oppmuntre eldre til å bli involvert i sin egen omsorg. Voksen beskyttende statlige lover støtter også en persons € ™ s rett til å være fri for emosjonelle og fysiske overgrep, motta e-post og administrere oneâ € ™ s egne saker. Brudd på Voksen beskyttet service lover vanligvis føre til straffer og bøter.

Kriminelle Laws

Kriminelle handlinger mot den eldre omfatter forbrytelser som tyveri, voldtekt, batteri og overfall. Disse forbrytelsene ofte resultere i fysiske bevis, slik at domstolene å herske i favør av den eldre person hvis tilstrekkelig bevis er funnet. Kriminelle handlinger er straffbart og kan føre til fengselsstraff. Noen stater krever at kriminelle bakgrunnen sjekker utføres på personer som søker jobb hos eldre hjem for å utelukke en historie med vold, voldtekt og seksuelle overgrep.

Medicare Rights

Anlegg som mottar Medicare finansiering for en eldre residentâ € ™ s forsiktighet må overholde alle Medicare lover som regulerer eldre misbruk. Beboere er sikret en liste over beboernes rettigheter, inkludert retten til privatliv, verdighet og respekt, informerte medisinsk behandling og kunnskap om forhåndsbestemte avgifter før vi går en sykepleier anlegget. Sykehjemmet skal gi innbyggerne med en kopi av disse rettighetene.