Digidexo.com

Soup Diet hos hjertepasienter

Soup Diet hos hjertepasienter


Suppe dietten ble angivelig designet av et sykehus for å hjelpe hjertepasienter miste vekt raskt like før operasjonen, og det har blitt referert til av mange sykehus og andre navn. Ingen medisinsk senter, men påtar seg ansvaret for det, "The New York Times" rapporter. Dens hovedkomponent er en ekstremt lav-kalori grønnsaksuppe, som eventuelt supplert med et begrenset utvalg av andre matvarer. Det er ment å utløse betydelig (10 til 17 pounds) av vekttap per uke, men det er ikke trygt å følge i mer enn en uke.

Sammensetning

Selv om mange varianter av suppe har vært spioneringen over tid, ifølge den miste-vekt-med-oss nettside, kaller den grunnleggende oppskriften for en håndfull av forskjellige grønnsaker (høvdingen som blir kål), som andre ingredienser er lagt over flere dager.

Dieter kan spise så mye suppe som ønsket, og kan legge til frukt og grønnsaker i løpet av de tre første dagene. Beef er lagt på den femte dagen, og brun ris og frukt juice vises på den syvende dagen. (Se det første leddet i den delen Referanser for en bestemt liste over ingredienser og matlaging instruksjoner.)

Begrensninger

Ikke har tenkt på å opprettholde dette regimet for mer enn en uke fordi kosthold er ekstremt lav i kalorier og næringsstoffer. Etter det for mer enn sju dager vil føre til alvorlig underernæring. I "The New York Times" artikkel, kostholdsekspert Paula Posner kritiserte kosthold, sier: "... det er ingen balanse. Ikke nok protein på en vanlig daglig basis, og det endrer ikke dine vaner." Akseptere dietten som en eneste kortsiktig vekttap tilnærming kan ikke være vanskelig for mange å akseptere, i alle fall. The American Heart Association, som misliker av dietten, påpeker at alvorlig matvarebegrensende dietter "er så ensformig ... at det er nesten umulig å holde på dem i lange perioder. "

Personer med diabetes eller andre diettbehov bør konsultere lege før du tar fatt på diett, miste-vekt-med-oss advarer. Suppe er høyt saltinnhold kan også gjøre det uegnet for personer med høyt blodtrykk.

Resultater

Hvis de følges trofast, vil dette svært lav-kalori diett føre til tap av 10 eller flere pounds i løpet av uken du er på den, men mye av dette representerer tap av vann og muskler, ikke fett. Også, er at frekvensen av vekttap ikke bærekraftig fordi very-low-calorie dietter føre til at kroppen til å gå inn i "sult-modus". For å spare kalorier, det bremser stoffskiftet, og begynner å lagre kalorier som fett, i stedet for å brenne dem for energi. Fordi dietten ikke lærer dieters hvordan å spise riktig, som folk gjenoppta et mer normalt kosthold, de raskt gjenvinne pounds de tapte, sier en LoseWeight.intervalinc.com artikkelen.