Digidexo.com

Østlige Wisdom Helse Basics

Østlige Wisdom Helse Basics


Gamle Øst-healing visdom gir en helhetlig tilnærming til helse som fokuserer på kroppen blir energisk koblet til hele universet. I stedet for å fokusere på healing symptomer, som de fleste vestlig medisin gjør, det fokuserer på å bringe sammen sinnet, ånd og kropp til å helbrede den generelle årsaken til dagens helseproblemer og for å forhindre fremtidige problemer.

Typer

Mange ulike tilnærminger kan tilpasses fra den gamle historien om Øst helse visdom. Disse metodene er svært annerledes enn den tilnærmingen av de fleste vestlige land.

Naturmedisin: Den primære tro på naturmedisin er forankret i ideen om at giftstoffer forurenser kroppen din og congest organer som er ansvarlige for eliminering. Trening, hydroterapi, kosthold terapi, massasje, urtemedisin og faste antas å hjelpe kroppen din utgivelsen disse giftstoffene.

Kinesisk medisin: Roten troen på kinesisk medisin er å balansere "chi" eller energi i kroppen din --- yin og yang energi. Akupunktur og akupressur brukes til å styre flyten av energi gjennom kanal punkter som antas å være i kroppen som kalles dine meridianer. Kinesiske urter har også helbredende egenskaper som er nyttige for kroppen din.

Aromaterapi: Aromaterapi er en eldgammel kunst som bruker eteriske oljer. Hver olje antas å ha en annen effekt på ditt sinn, kropp, eller ånd. Oljene er bruk til å slappe av og revitalisere deg.

Ayurveda: Den gamle healing tradisjonen med Ayurveda fokuserer på å endre livsstil. Urter, er ernæring, trening, yoga, massasje, hvile og meditasjon alle brukt i denne praksisen for å balansere kropp, sinn og ånd. I Ayurveda, er kroppen din sett på som å dele og bli ett med energiene i hele universet. Det antas å være viktig at man balansere disse energiene for å opprettholde en god helse. Ayurveda søker å se på hele livsstilen for å bestemme din generelle helse, i stedet for symptomene på at livsstil.

Reiki: Positiv helbredelse i Reiki antas å bli ytterligere støttes med en healer som kanalenes universell livsenergi "gjennom de delene av kroppen som er i nød.

Roots

Hver form for Øst helse visdom har sin egen historie. Hippokrates, den greske legen og far til medisin, var den første til å bruke naturopathic ideen om lys, berøring, temperatur, mat, urter og vann for å behandle sykdommer.

Kinesisk medisin og ayurveda, som oppsto i India, er over 5000 år gamle praksis. Begge fokuserer på flyten av energi. I kinesisk medisin, er det antatt at sykdom skyldes blokker i flyten av chi gjennom kroppen din. Ayurveda betyr "kunnskap om livet" på sanskrit.

Et gjennomgående tema i Øst helse visdom er flyten av energi knyttet til helsen til kroppen. Dette gjelder også med Reiki, som betyr «universell livsenergi" på japansk.

Betydning

Mange Øst tilnærminger til helse fokus på kropp og sinn forbindelse til velvære. Dr. Susan Everson, av American Public Health Institute i Berkeley, California viste viktigheten av denne sammenhengen ved å studere holdningene til 942 mennesker mot liv og effekter på sine arterier i henhold til ultralydundersøkelser. Dr. Everson konkluderte med at å gi opp håpet hadde samme effekt på arteriene i en middelaldrende person som å røyke 20 sigaretter om dagen.

Fordeler

Legemidler har ofte bivirkninger som kan unngås gjennom å bruke Eastern healing metoder. Også er det en større vekt på forebyggende arbeid, noe som kan hjelpe deg å unngå sykdommer helt. Mange tradisjonelle medisiner fokuserer på å lindre symptomene heller enn å helbrede den opprinnelige årsaken til problemet.

Farene

Mange urter har bivirkninger. Det er viktig å bli kjent med en urt før du bruker den.

Fasting antas å avgifte kroppen din. Men hvis fasten er gjør at du føler deg stresset kroppen din kunne frigjøre stress kjemikalier som er skadelige for helsen.

Referanser