Digidexo.com

Hvor ofte bør du bruke en Body Cleanse?

Kropps renser er sunne måter å fjerne bygget opp giftstoffer, forbedrer energi og konsentrasjon nivåer og oppnå en generell følelse av velvære. Den type kropp rens du velger avgjør hvor lang tid det bør gjøres for et vellykket resultat. Det er viktig å gjøre renser for bare tiden spesifisert fordi noen krever drastiske faste perioder eller bruk av urter og kosttilskudd.

Funksjon

Kroppen renser har en viktig funksjon, og det er å fjerne giftstoffer og bygget opp avfall i tykktarmen og tarmen samt skadelige parasitter og frie radikaler. Hvis du lider av symptomer som oppblåsthet, forstoppelse, matt hud, humørsvingninger eller mangel på energi, ved hjelp av en kropp rens et par ganger i året vil bidra til å regulere helse og bedre livskvalitet.

Typer

Det finnes ulike typer av kroppens renser, avhengig av om du ønsker å avgifte et spesifikt organ eller ønsker en total rens. Kolon rensing fjerner opphoping av avfall i tarmer og tykktarm ved hjelp av naturlige urter som psyllium husk. Drikker en spiseskje psyllium husk pulver i 8 gram vann tre ganger om dagen i en uke er effektiv i rensing av tykktarmen av parasitter, giftstoffer og oppbygging som føre til mangel på energi, forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer.

Master Cleanse er en total body detox som brukes for en ti-dagers periode. Fordi du spiser ingenting, men sitronsaft, karakteren B lønnesirup og cayennepepper blandet med vann, renser Master Cleanse leveren og blodet med sitronsaft og cayennepepper for å øke energi og bevissthet, og det fjerner giftstoffer og kreftfremkallende frie radikaler fra organer og hud. Dette organet rens er populære, men mange er ikke i stand til å fullføre hele ti dager på grunn av den ekstreme kalori begrensning.

Parasitt cleanings er nødvendig for å fjerne giftstoffer og parasitter fra fordøyelsessystemet. Parasitter inn i kroppen når du spiser rå eller rå mat, bade i havet eller innsjøer - som begge inneholder bakterier og parasitter - og bor i områder med høye nivåer forurensning. Ved hjelp av naturlige urter som svart valnøtt skrog, malurt og nellik daglig i tre uker vil sikre at parasitter og egg er drept og fjernet fra kroppen.

Fordeler

Avhengig av hvor ofte du gjør en kropp rens, kan du merke fordelene umiddelbart. De som gjennomgår jevnlig kroppen renser se huden bli sunnere som et resultat av å fjerne giftstoffer og frie radikaler, som fremskynde aldringsprosessen.

Organer som nyrer og lever drive effektivt, bidrar til å avgifte kroppen naturlig gjennom blodstrømmen eller lymfatiske væsker. Avgifte organene vil hindre en oppbygging, noe som reduserer sjansen for at de vil bli svak eller ute av stand til å avgifte kroppen fullt ut, noe som kan føre til at du blir mer utsatt for leversykdommer, gnagsår eller nyrestein og andre kroniske plager.

Organ rensing forbedrer også kvaliteten av blod, å øke mengden av oksygen og næringsstoffer som leveres til organene. Cellulitt og fettlagrene er redusert fordi giftstoffer fjernes i motsetning til blir lagret i fettcellene.

Advarsel

Gjør en kropp rens kun for det angitte tidspunktet eller som trygt av en lege. En mangel på kalorier eller næringsstoffer kan forårsake skade på kroppen eller organer hvis en rens gjøres for en lang tidsperiode.

Forebygging / løsning

Hindre giftige buildup ved å drikke minst 64 gram vann hver dag for å skylle systemet, spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker - som inneholder mineraler, vitaminer og fiber - og ta en multivitamin å gi fullstendig næring til kroppen.

Gjør en rens minst én gang årlig for å fjerne giftstoffer og parasitt buildup.