Digidexo.com

Laser behandling for magekreft

Laser behandling for magekreft


Magekreft, også kalt magekreft, er preget av uhemmet multiplikasjon av celler lining magen. Per National Cancer Institute, er ca 20.000 personer diagnostisert med denne kreft skjemaet årlig i USA Det finnes ingen fullstendig kur, men behandlinger som laser stråling, kjemoterapi og kirurgi er ofte brukt til å styre vekst og videre spredning av kreftceller.

Laser Treatment

Laserstråler brukes enten som en del av den kirurgiske prosedyren eller som del av strålingsterapitimer. I en laserkirurgi, er en laser festet til et endoskop (et tynt rør med en lyskilde). Laser er en intens stråle av lys, som i dette tilfelle benyttes som en kniv til å skjære gjennom kroppen. I strålebehandling, er laserstråler bestrålt på de ondartede cellene for å ødelegge dem.

Time Frame

Stråling økter som involverer laserstråler holdes vanligvis 2 til 3 ganger i uken for nær en måned. Imidlertid kan tidsrommet være forskjellig avhengig av den indre spredning av kreftcellene.

Fordeler

Laser kirurgi og laser stråling innebærer minimal smerte og er minimalt invasive teknikker. De er spesielt gunstig for eldre pasienter med magekreft, og til de som lider av hjertesykdommer.

Effekter

Magesmerter og skader på nærliggende friskt vev er vanlige bivirkninger av laserstråler når den brukes mot magekreft. Andre generelle komplikasjoner inkluderer håravfall, redusert appetitt, tretthet og tretthet.

Advarsler

Du kan bli bedt om å redusere eksponering for sol stråling og miljøgifter, mens under laserstråling behandling for magekreft.