Digidexo.com

Hvordan leir med en CPAP

Konstant Positive Airway Pressure (CPAP) behandling er et populært valg for søvnapné lider. CPAP maskiner gi konstant press på luftveien apnea lidende, som tillater ham å puste riktig mens du sover. CPAP behandling må brukes hver natt. Camping og andre utendørs rekreasjonsfasiliteter som tar pasienten til områder uten strøm i perioder hadde vært et problem for apnea. Det er et problem lenger. Batteripakker for bruk med CPAP maskiner og CPAP maskiner med innebygde batterier tillater apnea pasienten til å nyte disse aktivitetene uten å avbryte vital behandling.

Nettsteder med Utilities

Noen camping gi strøm. CPAP-brukere må vurdere kvaliteten av makt på disse type camping fasiliteter for å finne ut om strøm tilgjengelig er egnet til å kjøre CPAP-maskin. En CPAP maskin er en medisinsk bistå enheten. Fullmakten på eksterne anlegg kan være "skitne" (som betyr at spenningen ikke er konstant og det kan være hyppige brun-outs). Skade på CPAP maskin kan resultere fra å bli kjørt på denne type makt. En uavbrutt strømforsyning (UPS) Enheten vil rengjøre strøm opp og gjør den egnet til å kjøre din CPAP-maskin.

En UPS er et bærbart batteri som lades opp og igjen satt inn i stikkontakten. CPAP-maskinen er deretter koblet til UPS. UPS-enheten leverer strøm fra stikkontakten, og det overvåker strømforbruket. UPS bidrar noe av sin lagret makt til å gjøre opp for forskjellen dersom veggen makt dips eller svinger. UPS er et supplement til vegg makt, imidlertid, og kan ikke drive CPAP maskin over natten.

Batterier

Batterier er tilgjengelige som er ment å være strømkilde for CPAP maskinen når veggen strøm ikke er tilgjengelig. Lad batteriet opp mens du er på en stikkontakt, så ta den ladede batteripakken med deg for overnattinger eller korte utflukter der strøm ikke er et alternativ. Disse pakkene er ment å erstatte veggen strøm og er laget spesielt for CPAP maskiner.

Batteridrevet CPAP maskiner

CPAP maskiner er tilgjengelig med on-board batterier. Disse enhetene erstatte standard CPAP-maskin og batteripakke kombinasjon som en alt-i-ett-enhet. Disse batteridrevne enheter er små og bærbare, og gi det beste alternativet for camping der strøm ikke er tilgjengelig. Batteriene i disse enhetene kan gi tre eller fire netter med søvn før opplading er nødvendig som gjør dem egnet for helgen camping turer.