Digidexo.com

Forskjeller mellom Raw Organic White & Brown Sugar

Forskjeller mellom Raw Organic White & Brown Sugar


Sukker er en viktig del av både den naturlige syklusen av planter og vår matforsyning. Sukker kan komme fra mange kilder, men den viktigste stift av sukkerprodukter stammer enten fra sukkerrør eller sukkerroer. Avhengig av hvilken type av ferdig produkt og behandling, kan sukker ta mange former, og lære forskjellene mellom dem kan hjelpe deg å velge riktig sukker for dine behov.

Hvitt sukker

Hvitt sukker er den mest identifiserbare og sterkt bearbeidet form av sukker. Svært raffinert, behandler den amerikanske fjellene i ting årlig fra sukkerroer og sukkerrør. Hvitt sukker er ikke bleket, i motsetning til det mange tror, ​​er heller alle de naturlige egenskaper som gjør den brun fjernet under raffinering. Plantematerialet for både stokk og sukkerrør er hakket eller skivet, deretter presset til å trekke ut saften. Kalk blir tilsatt til separate urenheter, og sirupen ble ekstrahert fra massen er kokt og filtrert, fjerning av melasse. Melasse er det som forårsaker en brun kastet til rå sukker. Melasse fjernet fra rødbeter er ikke spiselig, men melasse brukes til matproduksjon. Når sirupen er kokt og redusert, blir den ytterligere tørket og krystallisert, og deretter filtrert for å gi fine hvite krystaller sukker.

Brown Sugar

Brunt sukker kan synes å være en mer naturlig form av sukker, men er faktisk raffinert hvitt sukker som melasse har blitt lagt tilbake i. Foretrukket for matlaging for fremstilling av et caramelizing effekt, er brunt sukker ikke er det samme som rå sukker. Rå sukker er tørre sukker krystaller som er igjen stort sett uraffinert, mens brunt sukker er rett og slett hvitt sukker blandet med melasse. Brunt sukker er fuktig på grunn av den ekstra melasse-innhold, som gjør det nyttig i bakervarer og næringsmiddelproduksjon. Faktisk så svært behandlet som hvitt sukker, naturlige elementer som gjør sukker brun blir fjernet, og deretter lagt tilbake igjen.

Raw Sugar

Råsukker er resultatet av sukkerrørsaft som er krystallisert og tørket, men ikke ytterligere raffinert for å fjerne de naturlige egenskapene til sukker. Råsukker har mer smak og har beholdt mange av de naturlige elementer av stokk juice som er fjernet i mer raffinert sukker. Råsukker kan ikke gjøres fra sukkerroer. I motsetning til brunt sukker, er denne type sukker tørr og kornet, og kan brukes i de fleste noe som krever raffinert hvitt sukker som en ingrediens.

Certified Organic

Sertifisering av økologisk primært definerer hvordan produktet er dyrket i stedet behandlet. Organisk betyr dyrket uten bruk av sprøytemidler eller kommersielle kunstgjødsel. Organisk sukker kan være laget av rødbeter eller stokk, imidlertid stokk er det mer vanlig kilde. Organisk sukker er vanligvis mindre bearbeidet og kommer ofte i form av rå sukker. All rå sukker er imidlertid ikke organisk, som de voksende metoder fastsetter denne klassifiseringen. Sukker kan være et organisk produkt, men er ikke vanlig på grunn av en preferanse for naturlige sukker ved de fleste organiske kjøpere.