Digidexo.com

Stangfiske Hallux valgus Pain Relief

Bunions, som er fremspring av stortåen felles, er oftest en genetisk problem. Den mangeårige bruk av sko som publikum tærne sammen, som spisse sko eller høye hæler, kan gjøre bunions vondt mer, men det vil faktisk ikke føre til bunions, ifølge zcoil.com. Bare kirurgi kan fjerne Hallux valgus helt, men behandling er tilgjengelig for minske smerter og ubehag av bunions. En slik behandling er å bære Z-Coil sko.

Z-Coil Sko

Z-Coil er et selskap som tilbyr tilpassede sko for mennesker med fotproblemer. Spolene er festet til hælen av en sko for å tilveiebringe støtdemping som fordeler trykket jevnt rundt foten, og derfor tar smerte utenfor bunion. Z-Coil sko har også plass til tærne, slik at smerten ikke er utløst av toe stapper. Hælen kan tilpasses måten du stå og gå, noe som kan lindre smerter i Hallux valgus.

Custom Fitting

Det finnes mer enn 200 butikker i USA som selger Z-Coil sko. En arbeidstaker vil diskutere med deg hva slags aktiviteter du vil utføre i dine sko, og hvilken type smerte du opplever. Arbeideren vil se på foten din og velge en sko som er riktig for deg. Deretter, når dimensjonert riktig, vil arbeideren sjekke tå plass, bue støtte, hæl passform og sko bredde. Du vil bli forventet å gå rundt i minst fem minutter for å se om du opplever smerte hvor som helst. Skoene kan deretter justeres til smerten er borte.

Andre alternativer

Hvis du heller vil bruke vanlige sko, andre alternativer er tilgjengelige. Pads og innsatser er tilgjengelig for å holde seg i dine sko der Hallux valgus presser opp mot skoen. Spør orthopedist for forslag. Ellers velger sko som er løs i tå-området og tilbyr god støtte.